1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vasiyet etti makamının karşısına defnedildi
Vasiyet etti makamının karşısına defnedildi

Vasiyet etti makamının karşısına defnedildi

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu vasiyeti gereği makamının karşısında gömüldü. Makamdan her dışarıya baktığında beni koltuğumun göreceği mezara gömün ki burada yaptığım işleri ona göre yapayım d

A+A-

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karaman Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu vasiyeti gereği makamının karşısında gömüldü. Makamdan her dışarıya baktığında beni koltuğumun göreceği mezara gömün ki burada yaptığım işleri ona göre yapayım dediği öğrenildi.

Kalp hastası olan ve 1 haftadır Ankara'da ki özel bir hastanede tedavi gören Karaman Ziraat Odası Başkanı dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Muğlu'nun cenazesi defnedilmek üzere Karaman'a getirildi. Muğlu için Karaman Ziraat odası önünde cenaze töreni düzenlendi. Düzenlenen cenaze törenine Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, İsmail Atakan Ünver, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ın yanı sıra protokol üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

recep_muylu12.jpgMuğlu cenaze töreninin ardından vasiyeti gereği makam odasının karşısında bulunan mezara defnedildi. Recep Muğlu, hayatını kaybettiği esnada Karaman Ziraat Odasının 23'üncü genel kurulu yapıldığı ve tek liste ile gidilen genel kurulda Muğlu'nun yeniden başkan seçildiği öğrenildi.

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.