1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. YAŞANAN ANLAŞMAZLIKTA 4 KİŞİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİNE NEDEN OLAN O METRUK BİNA YIKILIYOR
YAŞANAN ANLAŞMAZLIKTA 4 KİŞİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİNE NEDEN OLAN O METRUK BİNA YIKILIYOR

YAŞANAN ANLAŞMAZLIKTA 4 KİŞİ'NİN ÖLDÜRÜLMESİNE NEDEN OLAN O METRUK BİNA YIKILIYOR

Ereğli'de 4 kişinin ölümüne neden olan o söz konusu metruk binada, ilgili firma tarafından şuan yıkım çalışması başlatıldı.

A+A-

Ereğli'de bir müteahhitlik bürosunu basan Cem Küççüktürk, 4 kişi öldürmüştü. Olaydan saatler sonra teslim olan Cem Küççüktürk'ün 10 gün önce de başka bir kişiyi öldürdüğü ortaya çıkmıştı.

Ereğli ilçesinde müteahhitlik bürosuna pompalı tüfekle düzenlenen saldırıda 4 kişiyi öldüren, cinayet zanlısının, bu katliamdan önce 1 kişiyi daha öldürüp kanala attığı belirlenmişti.
Olay, Hacı Mütahir Mahallesi Çavuşlu Sokakta bulunan Aygın Apartmanında bulunan bir müteahhit bürosunda meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, 4 katlı bir apartmanda oturan Cem Küççüktürk, binalarının yıkılıp yeniden yapılması için müteahhit A.S. ile anlaşan komşularının da bulunduğu büroya gelerek pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu iş yerinde bulunan İbrahim Gök (38), İsmail Kurtsal (53) ve Şaban Kurtsal (61) olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Müslüm Gök (48) ise daha sonra hayatını kaybetmişti.

Ereğli ilçesinde toplam 5 kişiyi öldüren 48 yaşındaki Cem Küççüktürk isimli zanlının öldürdüğü komşularının isimleri ise İbrahim Gök (80), İsmail Kurtsal (65), Şaban Kurtsal (57) Müslüm Gök (53), ve Acıpınar Mahallesinde öldürülüp sulama kanalına atılan Savaş Kaynak (52) isimli kişileröldürülmüştü.

Yeni yapılacak binanın hisselerinin mütehahite devredilmesi konusunda yaşanan anlaşmazlık sonrasında korkunç cinayetin işlenmesine neden olmuştu. Söz konusu o metruk binanın bulunduğu Hacı Mutahir Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde ki apartmanda ilgili firma tarafından şuan yıkım çalışması başlatıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.