1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. YENİ YAPILAN PARKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
YENİ YAPILAN PARKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

YENİ YAPILAN PARKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yaptığımız hizmetlerin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor diyen Başkan Özgüven: “Kısa süre önce Hacı Mustafa Mahallemizde yapımını tamamladığımız parkta hemşehrilerimizle bir araya geldik.

A+A-

BAŞKAN ÖZGÜVEN: “HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven kısa süre önce yapımı gerçekleşen parkta vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri Özgüven’e teşekkür ederek ikramlarda bulundular.

h.mustafa-park-2.jpeg

        Yaptığımız hizmetlerin takdir görmesi bizleri mutlu ediyor diyen Başkan Özgüven: “Kısa süre önce Hacı Mustafa Mahallemizde yapımını tamamladığımız parkta hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlgileri, ikramları ve güler yüzleri için vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Onların mutluluğu ve yüzlerindeki tebessüm bizim için her şeyden önemlidir.

h.mustafa-park-3.jpeg

Hizmet noktasında onların da desteğiyle önemli çalışmalar yürütüyoruz. Her zaman hemşehrilerimizin istek ve taleplerini değerlendirerek hizmetlerimizi yapıyoruz. Onlarla iç içe olarak şehrimizi kalkındırmak için gece gündüz çalışıyoruz.

h.mustafa-park-4.jpeg

Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan hemşehrilerimizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Vatandaşlarımızın desteğiyle ilerleyen zamanlarda da önemli hizmetleri şehrimize kazandırmaya aralıksız devam edeceğiz” dedi.

h.mustafa-park-5-002.jpeg

h.mustafa-park-1-.jpeg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.