1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yılmaz, “Adayımız Adem Erdal’dır”
Yılmaz, “Adayımız Adem Erdal’dır”

Yılmaz, “Adayımız Adem Erdal’dır”

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı Adayı Adem Erdal’a destek istedi.

A+A-

Yenibağlar Mahallesinde vatandaşlara hitap eden Yılmaz, “Her adayı tek tek inceleyip, irdeleyerek oy vermenizi istiyorum. Çünkü oy vermek vebal işidir. Bu şehri 5 yıl yönetecek kişiyi seçeceksiniz” dedi.

ADAYIMIZ ADEM ERDAL’DIR

MHP olarak Belediye Başkan Adayı çıkarmadıklarını ve Genel Merkezin aldığı karar doğrultusunda Cumhur İttifakı adayı gösterilen Adem Erdal’ın yanında olduklarına işaret eden Yılmaz, “AK Parti ve MHP olarak biz bir aday çıkardık. Sizlerden adayımız Adem Erdal beye destek vermenizi istiyorum” diye konuştu.

HER İNSANIN GÖNLÜNDE BİR ASLAN YATAR

“Her insanın gönlünde bir aslan yatar” diye konuşan Yılmaz, “Ereğli’de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sizlerden her adayı tek tek inceleyip, irdeleyerek oy vermenizi istiyorum. Çünkü oy vermek vebal işidir. Bu şehri 5 yıl yönetecek kişiyi seçeceksiniz. Kim faydalı olacak, kim güçlü olacak, kim bir ve beraber olacak bunları iyi analiz etmenizi istiyorum. AK Parti ve MHP hem genelde hem de yerelde güçlü bir birliktelik yakaladı” ifadesini kullandı.

CHP’LİLER DE İTTİFAKA OY VERECEK

MHP ilçe Başkanı Musa Yılmaz, “Uzun yıllar CHP’ye oy veren bir kişinin yanlarına geldiğini ve “Ben uzun yıllar CHP’ye oy verdim. Artık vermeyeceğim. Oyun MHP’yedir. Çünkü siz Atatürk’ü bizden daha fazla seviyorsunuz” dediğini söyleyerek, “Bende kendisine ‘biz AK Parti ile ittifak yaptık. Adayımız İttifak adayıdır’ dedim. O da bana dönerek, ‘Devlet Bahçeli kime oy atın dediyse ben de ona atacağım dedi’. Görüyorsunuz sevgili hemşerilerim bu ittifaka ülkenin geleceğine güvenle bakmak isteyen CHP’liler bile oy verecek” diye konuştu.

OYUMUZ İTTİFAK ADAYINA

Musa Yılmaz konuşmasının son bölümünde, “Yenibağlarda çok partilim var. Akrabam var. Hepsinden rica ediyorum. Oyunuzu adayımız Adem Erdal’a verin. Adem Erdal için sizlerden destek istiyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.