1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ZABITA’DAN DETERJAN OPERASYONU
ZABITA’DAN DETERJAN OPERASYONU

ZABITA’DAN DETERJAN OPERASYONU

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü gizli operasyonda ticari bir araç içerisinde şehre getirilen 1000 kiloya yakın ve piyasa değeri 10 Bin TL’yi bulan sahte toz deterjan ele geçirilerek imha edildi.

A+A-

                Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü gizli operasyonda ticari bir araç içerisinde şehre getirilen 1000 kiloya yakın ve piyasa değeri 10 Bin TL’yi bulan sahte toz deterjan ele geçirilerek imha edildi.        zabita-ekiplerinden-sok-operasyon-1-001.jpegKonu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimizin yürüttüğü gizli operasyonda ele geçirilen yaklaşık 1000 kiloluk halkımızın sağlığını tehdit eden sahte toz deterjan imha edildi. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik durumu fırsat bilerek halkımızı kandırmaya yönelik üretilen sahte ürünlere ve stokçulara karşı mücadelemiz devam ediyor. Hemşehrilerimizin kaliteli mallara uygun fiyatlarla ulaşması yönündeki çalışmalarımızı ekiplerimizle sürdürüyoruz. Bu tür sahtekarlıklara ve stokçulara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bu noktada vatandaşlarımızın bu tür durumları belediyemize bildirmelerini rica ediyoruz” ifadelerini kullandı.

        Özgüven: “Vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru bizim hizmet anlayışımızın bir parçasıdır. Bu düsturla göreve geldiğimiz günden bu yana şehrimize layıkıyla hizmet etmek için canla başla çalışıyoruz. Gayretle, sevgiyle samimiyetle hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.