1. HABERLER

  2. Zorlu Hastane Ziyaretinde Çocukları Sevindirdi

Zorlu Hastane Ziyaretinde Çocukları Sevindirdi

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Devlet Hastanesi çocuk servisindeki yenileme çalışmalarını yerinde gördü ve bu ziyaretinde çocukları sevindirdi.Devlet...

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Devlet Hastanesi çocuk servisindeki yenileme çalışmalarını yerinde gördü ve bu ziyaretinde çocukları sevindirdi.

Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. M. Çağrı Ağır ve hastane yönetiminde çalışanları ile beraber; Ereğlili Hayırsever vatandaşımızın maddi ve manevi desteklerinide alarak Çocuk Hastaların Konforunu artıracak çalışmaya imza attılar.

Ereğlili hayırsever vatandaşların yardımlarıyla, hastanenenin Pediatri bölümü baştan aşağı yenilendi.

Çocuk servisinin bütün odaları ve koridorları boyandı.

Yataklar yenilendi. Perdeler yenilendi .Plazma tv ve buz dolapları eklendi . Bunların yanında çocukların tedavilerinin dışında vakit geçirebilecekleri oyun odası hazırlandı. Yapılan bütün bu hizmetler Konya Millet vekili prof Dr Cem zorlunun katılımıyla açıldı. Hayırsever vatandaşların katkısıyla yenilenen hastaneyi gezen, Prof. Dr. Cem Zorlu hasta yatan çoçuklarada çeşitli hediyeler vererek onları sevindirdi. Daha sonra ise hayırsever vatandaşlar yaptıkları yardımlardan dolayı Milletvekili Cem Zorlu tarafından Plaketle Ödüllendirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.