1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ak Parti Yönetiminden Basın Kuruluşlarına Ziyaret
Ak Parti Yönetiminden Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Ak Parti Yönetiminden Basın Kuruluşlarına Ziyaret

Metro Tv Ve Yeni Ereğli Gazetesi Sahibi Atmaca'yı Ziyaret Ettiler

A+A-

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kuruluşumuz Metro Tv ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla Atmacayıziyaret ettiler.

1-196.jpg

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Basından Sorumlu Başkan YardımcısıAdem Şen, Mahmut Sami Nergiz ve Burak Sevinç'ten oluşan heyet basın kuruluşlarına yaptığı ziyaretler kapsamında, Ereğli Metro Tv, Yeni Ereğli Gazetesi sahibi ve DHA Ereğli temsilcisi Atilla Atmaca'yı ziyaret ettiler. Kuruluşlarımızın temsilcisi Atilla Atmaca'yla bir süre sohbet eden İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi. AK Parti olarak basın ile her zaman güzel ve olumlu çalışmalarının olduğunu söyleyen Dursun, bundan sonrada yine çalışmalarının aynı çizgide artarak devam edeceğini belirtti. Dursun,basın mesleğinin içinden gelen bir kişi olduğunu ve gazetecilerin zorlu şartlarda çalıştıklarını belirterek Atmaca'ya,bu zor ve meşakkatli görevinde başarılar diledi.

3-221.jpg

Atmaca, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti İlçe Başkanlığı görevine vekaleten atanan Zübeyir Dursun'a hayırlı olsun dedi.Atilla Atmaca, yapılan sohbette ise mesleğin zorluklarından bahsetti. Bu mesleğin onurlu ve çok hassas bir meslek olduğunu, bir haberi yaparken adeta kılı kırk yarmak suretiyle düşünerek vicdanen rahat olma duygusunun önde olması gerektiğine vurgu yaptı.MetroTv ve Yeni Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Atmaca "Son günlerde bazı duyumlar ve iddialar kamuoyunda konuşulur oldu, kendini sözde gazeteci diye nitelendiren bir takımzaatların iş takibi yaparak kendine çıkar sağladığı ve bunlara fırsat ve menfaat sağlayan kişilerin olduğu iddia ediliyor. Bizler haberciliğin şova dönük ve yalan haberlerle insanların haber alma haklarının önüne geçilmemesi gerektiğine inanırız." dedi.

dsc_9669.jpg

Atmaca, Dursun'a Mart ayında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde yoğun bir çalışma döneminin olacağını da söyleyerek, bu hizmet yarışında kendisine ve yönetimine başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.