1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Araçlarının Zinciri Kopan 5 Vatandaşı Jandarma Kurtardı
Araçlarının Zinciri Kopan 5 Vatandaşı Jandarma Kurtardı

Araçlarının Zinciri Kopan 5 Vatandaşı Jandarma Kurtardı

Halkapınar ilçesi, Kayasaray Mahallesinde ki evlerine gitmek isteyen,Vatandaşların içerisinde bulunduğu aracın zincirlerinin kopması sonucu mahsur kalan 5 kişiyi jandarma kurtardı.

A+A-

Halkapınar ilçesi, Kayasaray Mahallesinde ki evlerine gitmek isteyen,Vatandaşların içerisinde bulunduğu aracın zincirlerinin kopması sonucu mahsur kalan 5 kişiyi jandarma kurtardı.

3333333333-001.jpg

Konya'nın Halkapınar ilçesi Kayasaray Mahallesinde ki evlerine gitmek isteyen, Mahalle Muhtarı İsa Yücel ve 4 arkadaşının da içerisinde bulunduğu aracın zincirlerinin kopması sonucu mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Halkapınar İlçesi bağlı Kayasaray Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Muhtar İsa Yücel ve arkadaşları Halkapınar ilçesinde, halı sahada futbol maçı yaptıklarını ve karlı bir günde maç sonrasında gece evlerine dönüş yolunda araçlarına taktıkları plastik zincirlerin kopması sonrasında, Toros dağları üzerinde bulunan Kayasaray Mahallesi yolu üzerinde mahsur kaldı. Muhtar Yücel Yayıklı Mahallesi ve Kayasaray arasında ki bölgede yol üzerinde zincirlerin azizliğine uğrayan vatandaşlar, hava şartlarının oldukça soğuk ve çetin bir kış döneminin yaşandığı bölgede, Yücel ve arkadaşları yaşadıkları bu şansız durum sonrasında, Yücel, Halkapınar Jandarma Karakol Komutanlığını aradı. Durumu jandarmaya bildiren mağdur vatandaşın yardımına Halkapınar jandarma Karakol Komutanlığı aldığı bu ihbar üzerine bölgeye ekip sev etti. Toros dağları üzerinde bulunan Kayasaray mahallesi Muhtarı İsa Yücel ve arkadaşlarına karlı ve buzlu yolda ulaşan jandarma ekipleri soğukta üşüyen vatandaşlara ulaşırken, Vatandaşları kendi aracına alan jandarma daha sonra zincirleri kopan aracı ise Halkapınar ilçesine getirdi. Zincir mağduru vatandaşları da jandarma kendi aracı ile Kayasaray Mahallesinde ki evlerine götürdü.Gece karanlığında yaklaşık 3 saat süren kurtarma mücadelesi başarıyla sonuçlandı.

Halkapınar Kayasaray Mahallesi Muhtarı İsa Yücel ve arkadaşları baraıyla sonuçlanan kurtarma sonrasında, jandarmaya teşekkür ederek, Allah askerimize ve milletimize zeval vermesin onlar bizim için çok önemli ve değerlidir dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum