1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Başarılı Gençlerden Başkan Özgüven’e Ziyaret
Başarılı Gençlerden Başkan Özgüven’e Ziyaret

Başarılı Gençlerden Başkan Özgüven’e Ziyaret

İstanbul’da düzenlen Balkan Türkiye Şampiyonası’nda 3000 metrede Türkiye Şampiyonu ve Balkan 3.’sü olan Sevilay Ünaler ile Milli Sporcular ve YKS(Yüksek Öğretim Sınavları)’de Ereğli 1.’si Türkiye 195.’si olan Hilmi Doğan ile ailesi ve Ulumeşe Mahalle Mu

A+A-

                İstanbul’da düzenlen Balkan Türkiye Şampiyonası’nda 3000 metrede Türkiye Şampiyonu ve Balkan 3.’sü olan Sevilay Ünaler ile Milli Sporcular ve YKS(Yüksek Öğretim Sınavları)’de Ereğli 1.’si Türkiye 195.’si olan Hilmi Doğan ile ailesi ve Ulumeşe Mahalle Muhtarı Ercan Akın Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti.

basarili-gencler-1-001.jpg

        Başkan Özgüven başarılı sporcuya ve öğrenciye hediyelerini takdim etti.

        Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgüven: “Gençlerimizin başarıları ve nazik ziyaretleri ile mutlu olduk. Kendilerini çam sakızı çoban armağanı ödüllendirdik. Milli Atlet Sevilay Ünaler Atletizm 3000m Türkiye 1.si Balkan 3.sü diğer Kardeşimizde Hilmi Doğan YKS(Yüksek Öğretim Sınavları) Ereğli 1.si Türkiye 195.si olarak bizleri gururlandırdılar. Böyle başarılı gençlerimizi gördükçe geleceğimizin emin ellerde olduğu düşüncesine sahip oluyoruz. Gelecek onların başarılarıyla daha da güzel olacak inşallah. Bizler de Belediye olarak her zaman gençlerimizi destekliyor, yanlarında oluyoruz. Kötülüklerden uzak vatanına, milletine, devletine faydalı gençler olmaları yönünde çalışmalar yapıyoruz. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Gençlerimizi yürekten kutluyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

         basarili-gencler-2.jpgbasarili-gencler-3.jpgbasarili-gencler-4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.