1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Başkan Altay, Teşekkür Etti: Konya'ya TOKİ Müjdesi
Başkan Altay, Teşekkür Etti: Konya'ya TOKİ Müjdesi

Başkan Altay, Teşekkür Etti: Konya'ya TOKİ Müjdesi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hafta sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Konya ziyaretlerinde verdikleri yeni müjdelerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Hemşehrilerimizin b

A+A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hafta sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Konya ziyaretlerinde verdikleri yeni müjdelerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Hemşehrilerimizin bizden istediği bir projeyi daha hayata geçiriyoruz inşallah. Dar gelirli ailelerimiz için TOKİ ile toplu konut üretilmesi konusunda mutabakat oluştu” dedi.

bakan_konya_b_1.jpg

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hafta sonu Konya’da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Konya için çok önemli projeler görüştüklerini söyledi. BAŞKAN ALTAY TEŞEKKÜR ETTİ Altay, Konyalı bakanların yaptıkları açıklamaları son derece önemli ve değerli bulduklarını belirterek bakanlara teşekkür etti. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Altay, “Şehrimiz için tarihi bir gün daha yaşadık. Sağlık ile Çevre ve Şehircilik Bakanlarımız Konyamızdaydı ve Konyamız için çok önemli projeleri görüştük. Hemşehrilerimizin bizden istediği bir projeyi daha hayata geçiriyoruz inşaallah. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla olan görüşmelerimiz sonucunda dar gelirli ailelerimiz için TOKİ ile toplu konut üretilmesi konusunda mutabakat oluştu. Yine kentsel dönüşüm ve Millet Bahçemizin yapımı konusunda da önemli gelişmeler var. Onlarla ilgili de önümüzdeki günlerde açıklamalarımızı yapacağız inşallah. Ben bu vesileyle Çevre ve Şehircilik Bakanımız hemşehrimiz Sayın Murat Kurum’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya programı sırasında yaptığı açıklamada Konya’da dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için yeni konutlar üretileceğini açıklamıştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sağlık üssü vizyonuyla Konya’ya hizmet etmek istediklerini, Konya Şehir Hastanesi’ni 2019 sonuna yetiştireceklerini söylemişti.

bakan_konya_b_2.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.