1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN OPRUKÇU İLK KAFİLEYİ UĞURLADI
BAŞKAN OPRUKÇU İLK KAFİLEYİ UĞURLADI

BAŞKAN OPRUKÇU İLK KAFİLEYİ UĞURLADI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor.

A+A-

Derslerinde başarılı olan ortaokul öğrencilerini tatile göndermek noktasında daha öncesinden tatil sözü veren Başkan Oprukçu, tatile gitmeye hak kazanan ilk kafileyi Belediye önünden bizzat uğurladı.

“ÜÇ GÜN TATİL YAPACAKLAR”

Akdeniz’in masmavi denizi ile buluşacak olan çocuklar, belediyeden görevlendirilen personeller gözetiminde üç gün tatil yapacaklar. Mutlulukları gözlerinden okunan çocukların Başkan Oprukçu’yu karşılarında görünce mutlulukları bir kat daha arttı ve bu kıymetli hizmetleri için Oprukçu’ya teşekkürlerini iletiler.

“BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Tatile giden çocuklarla kucaklaşan Başkan Oprukçu: “Sevgili çocuklarımız ve değerli aileleri inşallah ortaokul öğrencilerimizi şu an olduğu gibi tatile göndermeye devam edeceğiz. Bu anlamda Akdeniz’de güzel bir üç gün geçireceksiniz keyfini çıkarın ve arkadaşlarınızla birlikte iyi bir tatil geçirin. Yemenize, içmenize dikkat edin ama denizde çok daha fazla dikkat edeceksiniz. 4 tane görevli personelimiz sizlere eşlik edecek, bu ağabeylerinizi, ablalarınızı dinleyin. Allah(cc)’ın da izniyle kazasız belasız gidip, kazasız belasız döneceksiniz inşallah. Sizden iki şey istiyorum; döndükten sonra bol bol kitap okuyacaksınız ve çok başarılı öğrenciler olacaksınız, diğeri de ailelerinize, milletinize, devletinize, vatanınıza saygıyı ve sadakati hiç yitirmeyeceksiniz. Hepinize iyi tatiller diliyor, sizleri Allah(cc)’a emanet ediyorum” ifadeleriyle tatile giden ilk kafileyi uğurladı.

thumbnail_29.07.2019-baskan-oprukcu-ilk-kafileyi-ugurladi-1.jpgthumbnail_29.07.2019-baskan-oprukcu-ilk-kafileyi-ugurladi-8.jpgthumbnail_29.07.2019-baskan-oprukcu-ilk-kafileyi-ugurladi-2.jpgthumbnail_29.07.2019-baskan-oprukcu-ilk-kafileyi-ugurladi-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.