1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN OPRUKÇU İSTİHDAMI ARTIRMA PROJELERİNE ÖNEM VERİYOR
BAŞKAN OPRUKÇU İSTİHDAMI ARTIRMA PROJELERİNE ÖNEM VERİYOR

BAŞKAN OPRUKÇU İSTİHDAMI ARTIRMA PROJELERİNE ÖNEM VERİYOR

“İSTİHDAM EREĞLİ’NİN ÖNCELİKLİ İHTİYACI”

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler için Daha Fazla İstihdam Projesi kapsamında Ereğli Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aysun Özçelik ile üyelerinin, Engelsiz Yarınlar Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı Songül Vural ile üyelerinin ve Ereğli’de girişimciliğe önem veren kadınların katıldığı, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Yalçınkaya’nın sunduğu ''Kadın Girişimciliği, Türkiye'de Kadın Girişimciliği’nin Durumu ve Kadın Girişimcilerin Karşılaştıkları Zorluklar ve Aldıkları Destekler'' konulu seminer gerçekleştirildi.

“İSTİHDAM EREĞLİ’NİN ÖNCELİKLİ İHTİYACI”

Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “İstihdam şehrimizin önemli sorunları arasında ilk sıralarda yer alıyor. Şehrimizin gelişimi açısından üretimin ve istihdamı artırmanın önemli bir yeri vardır. Ereğli Belediyesi olarak bunun bilinci ile hareket ederek projeler üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda Türkiye - Avrupa Birliği Şehir Eşleştirme Hibe Programı Gençler için Daha Fazla İstihdam Projesi’ni hayata geçirmiştik. Bir yandan da eğitim ve seminer programlarımızı sürdürüyoruz. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, katılım gösteren kıymetli hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

25.07.2019-baskan-oprukcu-istihdami-artirma-projelerine-onem-veriyor-1.jpg25.07.2019-baskan-oprukcu-istihdami-artirma-projelerine-onem-veriyor-2.jpg25.07.2019-baskan-oprukcu-istihdami-artirma-projelerine-onem-veriyor-3.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.