1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. BAŞKAN OPRUKÇU'DAN BAYRAM MESAJI
BAŞKAN OPRUKÇU'DAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN OPRUKÇU'DAN BAYRAM MESAJI

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

A+A-

Yayınladığı mesajda birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan dönemde Kurban Bayramı'nı karşılıyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Oprukçu, kurban ibadetiyle birlikte, gönüllerdeki katılıkların yumuşayacağını, vicdanlardaki engellerin kalkacağını, kardeşliğin üzerindeki kara bulutların biraz daha dağılacağını belirtti

"BAYRAMLAR BULUŞMA VE KAVUŞMA SAHASIDIR"

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Oprukçu, yayınladığı mesajda gönüllerin hürmet ve hatırlamayla coştuğu, küslük ve dargınlıkların kavuşma ve kucaklaşmayla onarıldığı barış, kardeşlik, vuslat iklimi, Türk-İslam ahlakının yaşanıp yaşatıldığı manevi ve kültürel bir varlık alanı, ortak hatıra ve hedeflerimizin nefes aldığı buluşma ve kavuşma sahası olan mübarek Kurban Bayramı'nı karşılıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Kurban Bayramı; Rabbülalem'e teslimiyetin, iman etmenin, sorgusuz-sualsiz bağlanmanın ve kulluk bilincini canlı tutmanın açık bir ispatıdır" dedi.

"BÜYÜK TÜRK MİLLETİ ORTAK PAYDASINDA BULUŞABİLMELİYİZ"

Güney sınırlarımızda yaşanan kargaşa, kaos ve dökülen Müslüman kanına dikkat çeken Başkan Hüseyin Oprukçu, “Ortadoğu’da akan gözyaşının bir an evvel dinmesi gerekmektedir. Türk İslam coğrafyasında yaşanan zulüm son bulmalıdır. Yanı başımızdaki coğrafyalarda oluk oluk Türk ve Müslüman kanı akarken ay yıldızlı al bayrağımızın gölgesinde öz yurdumuzda bir bayramı karşılıyor olmanın kıymetini bilelim. Darda, zorda, zulüm ve tehdit altında yaşam mücadelesi veren milletlerden olmamak için bayramı vesile kılıp kucaklaşalım, ayrılıkları, dargınlık, kırgınlık ve kızgınlıkları kenarı bırakıp Büyük Türk Milleti olmanın ortak paydasında buluşalım" dedi.

"BİRLİKTE NİCE BAYRAMLARA"

Başkan Oprukçu, mesajını şu cümlelerle sonlandırdı: "Temennim birliğimizin, varlığımızın ve geleceğimizin kurban edilmeden, her günümüzün bir bayram günü gibi geçmesi, her anımızın iyilik ve doğrulukla zenginleşmesidir. Acılarımızdan memnun olanlara, kayıplarımızdan sevinç duyanlara, bölünmemizi umutla bekleyenlere aradıkları ortamı ve özledikleri karanlık günleri göstermemek için bayram günlerindeki müşterek hissiyatımızla karşı durmalı; milli, ahlaki, vicdani ve kalbi değerlerle aşılmaz burç olmalıyız. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, Cenab-ı Allah’tan sağlıkla, huzur şehri Ereğli’mizde nice bayramlara ulaşmalarını diliyorum"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.