1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN KADIN PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN KADIN PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ÖZGÜVEN’DEN KADIN PERSONELLERLE BİR ARAYA GELDİ

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Belediye bünyesinde çalışan bayan personele kahvaltı programı düzenledi.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Belediye bünyesinde çalışan bayan personele kahvaltı programı düzenledi.

        Kadınlarımızın Ülke ekonomisine katkı sunmasının çok kıymetli olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Kadınlarımız toplumumuzun önemli mihenk taşlarındandır. Kadın eli değen her obje değerine değer katar. Bunlardan en önemlisi de evlattır. Bizim inancımıza göre kadının yeri ayrıdır. Peygamber Efendimiz (sav), “Cennet anaların ayakları altındadır” sözleriyle bunu apaçık ortaya koymaktadır. Yavrusunu karnında türlü zorluklarla taşıyan ve onu dünyaya getiren analarımıza her zaman saygı ve hürmet göstermeliyiz. Bugün bir vesile ancak her gün onların kıymetini bilmeli, değer vermeliyiz. Her kadın annedir, bu içgüdü her kadının içerisinde vardır. O nedenledir ki kadınlarımıza anne hürmeti ve saygısıyla yaklaşmalıyız. Bu anlamda bayan personellerimizle bu özel günde bir araya gelmek istedik” ifadelerini kullandı.

        “Kadınlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz”

        Belediye olarak kadınlarımızı önemsediklerini belirten Özgüven: “Kadınlarımız bizim için çok kıymetli ve önemlidir. Onların ekonomiye destek olması için Kadın Girişimciler Deneği’ne katkılarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca bugün de gittikleri Konya Kültür Gezileri ve Mahalle Semt Lokallerimizle hanımlarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

        “Kadına şiddet kabullenilmeyecek acizce bir tavırdır”

        Yiğitlik bilekte değil yürektedir diyen Başkan Özgüven: “Kadına kalkan el güç değil, acizliktir. Bizim toplumumuzda kadına şiddetin yeri yoktur. Bizim kadınlarımız tarihten günümüze kadar kahramanlıklarıyla, cesaretleriyle ön plana çıkmıştır. Baş tacı yapılacak kadınlarımıza şiddet kabullenilebilecek bir tavır asla olamaz. Kadına yönelik şiddeti kınıyor, bu noktada tavır gösterenlere Allah(cc)’tan hidayet diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım” dedi.

        Programın ardından ASEM ve Ereğli Belediyesi Hanımlar Semt Lokali’ni ziyaret eden Özgüven buradaki kadınların da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti ve el yapımı karanfil hediye etti.

8-mart-personel-5.jpg

8-mart-personel-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.