1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Dört Kuşak Bir Aradayız
Dört Kuşak Bir Aradayız

Dört Kuşak Bir Aradayız

reğli Belediyesi’nin geleneksel Mahalle iftarları devam ediyor. Ereğli’de Ramazan coşkusu Yunuslu, Talatpaşa ve Camikebir Mahallelerinin kesiştiği nokta olan Devlet Su İşleri önünde düzenlenen iftar programıyla devam etti.

A+A-

        Ereğli Belediyesi’nin geleneksel Mahalle iftarları devam ediyor. Ereğli’de Ramazan coşkusu Yunuslu, Talatpaşa ve Camikebir Mahallelerinin kesiştiği nokta olan Devlet Su İşleri önünde düzenlenen iftar programıyla devam etti. Tam Bin 725 kişilik iftar yemeği mahallelilere dağıtıldı. İftar programında Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda Mahalleli yer aldı.

ds¦--+ûn+£-¦-ftar-1.jpg

        Mahalle iftarlarında ilahi ve tasavvuf musiki ekibi, Hacivat Karagöz, Meddah, Osmanlı Orta Oyunu gösterilerinin yanı sıra Osmanlı Şerbet ikramı gerçekleştiriliyor. Ayrıca Teravih Namazı sonrası ikramları da vatandaşların takdirini topluyor.

        İftarda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özgüven: “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde bir Mahalle iftar sofrasında daha dört kuşak bir arada iftarımızı açtık. Allah(cc), tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin inşallah. ilahi ve tasavvuf musiki ekibi, Hacivat Karagöz, Meddah, Osmanlı Orta Oyunu gösterileri, Osmanlı Şerbet ikramı ve Mahalle iftarlarımızla hemşehrilerimizi Ramazan etkinlikleriyle buluşturuyoruz. Bu kapsamda Yunuslu, Talatpaşa ve Camikebir Mahallelerinin kesiştiği nokta olan Devlet Su İşleri önünde iftar programımızı gerçekleştirdik. Bu iftar programımızda katkıları için İş Adamı Cem Akküç’e teşekkür ederiz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

ds¦--+ûn+£-¦-ftar-2.jpgds¦--+ûn+£-¦-ftar-3.jpgds¦--+ûn+£-¦-ftar-4.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.