1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’de sağlık alanında bir ilk! anjiyo operasyonu başarıyla yapıldı
Ereğli’de sağlık alanında bir ilk! anjiyo operasyonu başarıyla yapıldı

Ereğli’de sağlık alanında bir ilk! anjiyo operasyonu başarıyla yapıldı

Konya’nın Ereğli ilçesinde ilk anjiyo uygulamasıyla hasta sağlığına kavuştu.

A+A-

Ereğli Devlet Hastanesi’nde ilk anjiyo uygulaması başarı ile gerçekleştirildi. Göğüs, kol ve sırt ağrısı şikayeti ile gelen Ömer Yılmaz (70), yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

Konya’nın ilçelerinde sağlık alanında ilkler yaşanmaya devam ediyor. Akşehir Devlet Hastanesi’nin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’nde de ilk anjiyo uygulaması başarı ile gerçekleştirildi.

Hastane acil servisine göğüs, kol ve sırt ağrısı şikayeti ile gelen 70 yaşındaki Ömer Yılmaz, Ereğli’de gerçekleşen ilk koroner anjiyografi hastası oldu.

Ereğli ve Akşehir’de yakın zaman önce faaliyete geçen koroner anjiyografi ünitelerinin hastalara şifa dağıtmaya başlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “Akşehir’de olduğu gibi Ereğli ilçemizden de sevk edilen hastalarımızın büyük bir kısmını kalp rahatsızlığı olan hastalarımız oluşturuyordu. Hastalarımızın yaşadıkları İlçelerde sağlık hizmetlerine ulaşabilmesi ve tedavilerini yaptırabilmeleri hedefi doğrultusunda hastanelerimizdeki özellikli hizmet çeşitliliğini her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Anjiyografi üniteniz, Ereğli ilçemize hayırlı olsun. Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, başta olmak üzere ünitenin kurulmasında emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“OPERASYONUMUZ BAŞARIYLA SONUÇLANDI”

Yapılan işlemin Ereğli'de yapılan ilk anjiyo olduğunu belirten Hastane Başhekimi Op. Dr. Serkan Özcan, “70 yaşındaki Ömer Yılmaz isimli hastamız göğüs ağrısı şikâyetiyle hastanemize başvurdu. Doktorlarımız yapılan tetkik ve değerlendirmelerin ardından kalp krizinden şüphelendiler. Hastamız hızlı bir şekilde anjiyografi ünitesine alındı. Çok şükür anjiyo operasyonumuz başarıyla sonuçlandı. Hastanemizde koroner anjiyografi eksikliğinin tamamlanması ile birlikte teşhis ve tedavi için çevre illere gitmek zorunda kalan vatandaşlarımıza artık kendi hastanemizde bu hizmeti sunabileceğiz. Böyle bir sağlık hizmetine kavuştuğumuz için çok memnunuz” diyerek anjiyo işlemini başarı ile gerçekleştiren doktor ve sağlık çalışanlarını kutladı.

Ereğli’mize hayırlı olsun.

-232.jpg1-620.jpgdsc-3956.jpgdsc-3983-001.jpg3-484.jpg5-231.jpg4-393.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.