1. HABERLER

  2. GENEL

  3. EREĞLİLİ ÖĞRENCİLER ETLİEKMEK GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ
EREĞLİLİ ÖĞRENCİLER ETLİEKMEK GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ

EREĞLİLİ ÖĞRENCİLER ETLİEKMEK GÜNÜNDE BİR ARAYA GELDİ

İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda İstanbul'da Öğrenim hayatını sürdüren Ereğlili öğrenciler Etli ekmek gününde bir araya geldi.

A+A-

İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda İstanbul'da Öğrenim hayatını sürdüren Ereğlili öğrenciler Etli ekmek gününde bir araya geldi.

7-062.jpg

İstanbul'da bulunan öğrencilerin Ereğli özlemini gidermek, Ereğli için ortak bir projede buluşmak ve bir birini tanımak adına düzenlenen programa,İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ereğli Sevdalısı  Dr. Akif Bekdemir, İş Adamı Muzaffer Güvenç ve bir birinden değerli eğitim gönüllüsü iş adamı ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi hemşerilerimiz ile öğrenciler katıldı.

8-051.jpg
İstanbul Ereğlililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Dr. Akif Bekdemir, dernek yönetim kurulunu öğrencilere tanıttı. Bekdemir, Öğrencilere yönelik yaptığı kısa konuşmasında“Ereğli aydınlar diyarıdır. İstanbul’da Ereğli kültürü vardır. Hepiniz birlik ve beraberlik programı adı altında düzenlemiş olduğumuz Etli ekmek günümüze hoş geldiniz” dedi.

10-030.jpg

EĞİTİM GÖNÜLLÜSÜ GURBETTEKİ HEMŞERİLERİMİZ

Bekdemir, Ereğli kültür ve aydınlanmanın başkentidir,Ereğlili olmaktan onur ve gurur duyduğunu söyledi. Öğrenciler için düzenlenen Birlik ve beraberlik yemeğinde onların sorun ve sıkıntılarını dinleyen dernek yönetimi İstanbul'da dernek olarak yanlarında olduklarını göstermek suretiyle her sorunlarına destek olduklarını eğitim öğretime yönelik olarak yaptıkları çalışma ile gösterdiler.

5-110.jpg

İstanbul Ereğlililer Derneğini, Öğrencilerimize yıllardır verilen, Burs ve eğitim öğretime yönelik destekler ile kırtasiye,giysi gibi çok sayıda katkı sağlayarak öğrencilerimizin yanında olmayı sürdürdü.

Ereğli'de, bölgemizde,Gurbetteve nerede olursa olsun zor durumda bir öğrenci var ise onlara kucak açmak suretiyle;anne , baba, abi ve abla şefkati gösteren “İstanbul Ereğlililer Derneğinin başarılı Başkanı Dr. Akif Bekdemir ve çok değerli  yönetim kurulu üyeleriniöğrencilerimize verdikleri destek dolayısı ilekendilerini kutluyor ve sağlık başarı dolu bir hayat diliyoruz.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.