1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ETYEMEZ VE DURSUN HAYIR DUASI ALDI.
ETYEMEZ VE DURSUN HAYIR DUASI ALDI.

ETYEMEZ VE DURSUN HAYIR DUASI ALDI.

İlçemiz Ereğli'de, içerisinde bulunduğu rahatsızlık nedeniyle zor durumda olan o miniğe Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’un...

A+A-

İlçemiz Ereğli'de, içerisinde bulunduğu rahatsızlık nedeniyle zor durumda olan o miniğe Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ve Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’un Özverili Çalışmaları Neticesinde Küçük Nedil Ankara Gazi Üniversite’ne Sevk Edilmiştir..

01-002.jpg

Ereğli’de gündeme gelen ve hasta olduğu belirtilen bebek için Halil Etyemez ve Zübeyir Dursun devreye girerek o ailenin çağrısına duyarsız kalmadılar.

O ÇOCUĞA, ETYEMEZ VE DURSUN YARDIM ELİNİ UZATTI

Bağışıklık sistemi çok zayıf olduğu belirtilen ve rahatsızlığı nedeni ile Ereğli Devlet Hastanesinde  tedavi altında bulunan bebek için AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Milletvekili Halil Etyemez o küçük çocuğun ailesinin çağrısına duyarsız kalmayarak ilgilendi. Konya Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altında olan ve acilen tam donanımlı büyük bir sağlık kuruluşunda tedavi görmesi gerektiği belirtilen bebeğin ailesini hastanede ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve Milletvekili Halil Etyemez  duyarlılık göstermesi sonucunda hastanede ilgili doktorlarla görüşerek bebeğin Ankara’ya tam donanımlı bir hastaneye  sevkini sağladı.

 İmmün yetmezliği nedeniyle kalıtsal metapolik hastalıkları bulunan nörolojik rahatsızlığı ve epilepsi olduğu belirtilen bebeğin kanında da enfeksiyon olduğu tespit edilen bebek için gösterilen çabalar sonrasında gereken yapıldı.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez’in de destekleri ile Ankara  Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne  sevk edilmesi sağlandı.

Bu yerinde girişimler ile Dursun ve Etyemez o miniğin ve ailesinin hayır duasını aldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.