1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Girişimcilere Her Zaman Desteğiz
Girişimcilere Her Zaman Desteğiz

Girişimcilere Her Zaman Desteğiz

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye ve İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursu’na katılan ve sonrasında KOSGEB’den aldığı parasal destekle 1.TOKİ Mevkii’nde açılan işyerini (kuru pasta, kurabiye, unlu mamuller) ziyaret ederek tebrik e

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Belediye ve İŞKUR’un ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Kursu’na katılan ve sonrasında KOSGEB’den aldığı parasal destekle 1.TOKİ Mevkii’nde açılan işyerini (kuru pasta, kurabiye, unlu mamuller) ziyaret ederek tebrik etti. 

girisimcilere-her-zaman-destegiz-2.jpg

Üretenin her zaman destekçisiyiz diyen Başkan Özgüven: “Önceki dönemlerde Belediyemiz ve İŞKUR aracılığıyla düzenlenen kursa katılan ve KOSGEB’den aldığı parasal destek ile TOKİ Mevkii’nde işletme kurarak güzel bir örnek sergileyen Saadet hanım ve eşini ziyaret ederek tebrik etmek istedik. Kuru pasta, kurabiye, unlu mamuller üzerine hizmet verecek işletme girişimcilerimiz üretimlerini kendileri yapacaklar. Belediye olarak üreticinin her zaman yanında oluyoruz. Bu anlamda özellikle kadın girişimcilerimiz için önemli çalışmalar yaptık. Oğuz Ata Tesisleri içerisinde kurduğumuz Kadın Girişimciler Derneğimiz ile girişimci kadınlarımız için fırsatlar sunuyoruz. Çeşitli kurslarla onların da ekonomiye katkı sunmasına öncülük ediyoruz. Kurslarımızın böyle anlamlı ve güzel sonuçlar verdiğini görmek bizleri daha da mutlu ediyor. Üreten toplumlar daima geleceğe emin adımlarla yürürler. Bizler de bu noktada elimizden gelen desteği vermeye gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de üreticilerimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.