1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gülden ve Erol çifti, Nikâh merasimi ile hayatlarını birleştirdi
Gülden ve Erol çifti, Nikâh merasimi ile hayatlarını birleştirdi

Gülden ve Erol çifti, Nikâh merasimi ile hayatlarını birleştirdi

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Erol Tarman ile Gülden Aydın düzenlenen nikâh töreni ile hayatlarını birleştirdi.

A+A-

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru ve doğa fotoğrafçısı Erol Tarman ile Gülden Aydın çifti ömür boyu sürecek birliktelikleri için evet diyerek, dünya evine girdi. Ereğli Recep Tayyip Erdoğan nikâh salonunda düzenlenen nikâh töreninde çiftin aileleri eş, dost, Aydın ve Tarman’ın mesai arkadaşları ve yakınları bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadı.

Çiftin nikâhı, Recep Tayyip Erdoğan nikâh salonunda düzenlenen törenle kıyıldı. Aydın ve Tarman çifti nikâh merasimine gelen konukları kapıda karşıladı.  Recep Tayyip Erdoğan nikâh salonunda gerçekleştirilen merasimde heyecan dolu anlar yaşandı.

Nikâh merasimine katılan Aydın ve Tarman çiftinin yakınları nikâh şahitleri oldu. Nikâh merasimine katılan davetliler, Aydın ve Tarman çifti ile o mutlu anı ölümsüzleştirebilmek adına bol bol resim çektirdi.

Yeni Ereğli Gazetesi Ve Metro Tv ailesi olarak Gülden Aydın ve Erol Tarman çiftini  bizlerde, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Düzenlenen nikâh merasimine çiftin yakınları ile İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli damadın mesai arkadaşlarından oluşan çok sayıda davetli katılım sağladı.

1-627.jpg1-628.jpg1-629.jpg2-624.jpg3-488.jpg4-398.jpgdsc-4367.jpg5-235.jpgdsc-4330.jpgdsc-4357.jpgdsc-4358.jpg8-106.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.