1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. KOYUNCU HUKUK BÜROSU AÇILDI
KOYUNCU HUKUK BÜROSU AÇILDI

KOYUNCU HUKUK BÜROSU AÇILDI

Ereğli’de Av. Mithat Koyuncu hukuk bürosu dualarla hizmete açıldı.

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin tecrübeli avukatı Koyuncuyu bu mutlu günündemeslektaşları yalnız bırakmadı. Mithat Koyuncunun kurduğu Koyuncu Hukuk Bürosu, Ereğli’de İnönü Caddesi Dirik İşhanı 4. Katta dualarla hizmete açıldı.

1-149.jpg

Açılışa, Ereğli Baro temsilcisi Av. Köksal Filorinalı, Koyuncunun meslektaşları ile çok sayıda davetli katıldı. Avukat Mithat Koyuncu misafirlerini kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Koyuncumisafirlerine yönelik yaptığı açılış konuşmasında, Görevimizi en adil şekilde icra etmek için kurduğumuz büronun açılışında sizleri görmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Hep birlikte açmış olduğumuz hukuk büromuzun, Ereğli ve avukatlık mesleği adına hayırlı olmasını diliyorum,Büromuza başvuru yapan vatandaşlara en iyi şekilde hukuk hizmeti vereceğiz. Görevimizi bu mesleğin verdiği yükümlülük ve sorumlulukla en iyi şekilde icra edeceğiz, kendimize görev bileceğiz. Bir kişinin hakkını ihlal eden tüm toplumun hakkını ihlal eder. Bir kişinin hakkını korumakla da topluma çok büyük bir katkı sağlamış olursunuz anlayışı içinde mesleğimizi yerine getireceğiz. Adaletin savunulması çerçevesinde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Avukatlık cüppesini kutsallığına yakışır şekilde taşıyacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu büro, hukuk ilminin ve hukuk uygulamasının çağdaş bir mekânı olacaktır dedi.

2-198.jpg

Koyuncu, açılışa katılan davetlilere ve çiçek göndermek suretiyle bizi yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz, ifadelerini kullandı.

Bizlerde Av. Mithat Koyuncuya hayırlı olsun diye ve kendisine başarılar diliyoruz.

3-177.jpg

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum