1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MUTLU SON; ŞAMPİYONUN ADI EREĞLİSPOR
MUTLU SON; ŞAMPİYONUN ADI EREĞLİSPOR

MUTLU SON; ŞAMPİYONUN ADI EREĞLİSPOR

Temsilcimiz Ereğlispor, sezonun son maçında rakibini gol yağmuruna tutarak ipi göğüsleyen taraf oldu.

A+A-

Süper Amatör Ligi temsilcisi Ereğlispor, sezonun son karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Gölyazı Belediyespor’u 5-1’lik net bir skorla yenerek gurubunda şampiyon oldu.

Karşılaşmanın 10. dakikasında Burak’ın ayağından kaydedilen muhteşem gol ile üstünlüğü yakalayan Ereğlispor, baskılı ve güzel oyununu maçım son dakikasına kadar sürdürdü.

Burak’ın hedrik yaptığı şampiyonluk maçında 3 gol atan ve birde asist süslediği güzel oyununu maçın da yıldızı oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamlayan Ereğlispor, ikinci yarıda adeta gol olup yağdı.

Maçık 50’inci dakikasında sahneye çıkan Bate durumu 2-0 yaptı. İlerleyen dakikalarda 1 gol atarak beraberlik umutlarını yeşerten Gölyazı’ya fırsat vermeyen Ereğlispor, dakika 53’de yeniden Burak’ın golü ile rakip fileleri havalandıran Burak durumu 3-1 yaptı.

Yine 68.inci dakikada tecrübe ve yeteneğini bir kez daha konuşturan Burak’ın muhteşem golü ile durumu 4-1 yaptı. Dakikalar 72’yi gösterdiği sırada sahneye Naval çıktı Naval attığı golle skoru belirleyen taraf oldu.

Rakibini gol yağmuruna tutan temsilcimiz aynı zamanda bu muhteşem karşılaşma sonrasında 2018-2019 sezonunun şampiyonu oldu. Ereğlispor BAL ligine merhaba diyen ve adını şampiyon yazdıran taraf oldu.

Bizlerde kar kış yağmur demeden yeşil çimlere alın terini döken futbolcularımızı teknik heyeti kulüp başkanı Bilgin kamış ve yönetimini ve her zaman için gönüllerini veren Estarder taraftar gurubu Başkanlarından Ramazan Aktaş ve gurubunu kısacası şampiyon takımı yaratan bütün emeği geçenleri ve Ereğlispor'un şampiyon olmasına katkı sağlayan herkesi tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Ereğli'mize hayırlı osun... 

cok-dumanli-logolu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.