1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Öğrencilerden Vardar'a Ziyaret
Öğrencilerden Vardar'a Ziyaret

Öğrencilerden Vardar'a Ziyaret

Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar'ı makamında ziyaret ettiler, okullara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.Geleceğin bu çocuklar tarafından teminat altında olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan

A+A-

    Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar'ı makamında ziyaret ettiler, okullara yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.Geleceğin bu çocuklar tarafından teminat altında olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Vardar, çocukların eğitimi için hiçbir fedakarlıktan kaçmadıklarını söyledi.

30052064_1999478783650871_8213555068338204134_o.jpg

    Halkapınar İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan heyet, Başkan Vardar'a Halkapınar'a ve okullarına yaptığı hizmetler için  teşekkürlerini sundular. Çocukların ziyareti karşısında mutlu olduğunu ifade eden Vardar, geleceğin bu çocuklar tarafından teminat altında olduğunu söyledi. Önemli olanın bu çocukların iyi yetiştirilmesi olduğuna dikkat çeken Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, “Bu çocuklar bizim geleceğimizdir. Her yönden mükemmel yetiştirilmelidirler. Onlara hem bizim, hem de bu ülkenin ihtiyacı var. Dolayısı ile bu genç beyinlerin ülkemizi en iyi şekilde temsil edebilecek duruma gelmeleri için biz de elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız." dedi.Öğrenciler de Başkan Vardar'a tek tek sorular sorarak isteklerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Vardar'da öğretmen ve öğrencilerin tüm sorularını içtenlikle cevapladı ve tüm öğrencilere sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.