1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. OPRUKÇU’DAN BELEDİYE KREŞİ ZİYARETİ
OPRUKÇU’DAN BELEDİYE KREŞİ ZİYARETİ

OPRUKÇU’DAN BELEDİYE KREŞİ ZİYARETİ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Belediye Kreşi’ni ziyaret ederek çocuklarla kucaklaştı.

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Belediye Kreşi’ni ziyaret ederek çocuklarla kucaklaştı.

            Mutluluğu gözlerinden okunan Oprukçu tek tek tüm çocuklara yakın ilgi göstererek onların mutluluğuna ortak oldu.

oprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-1.jpg

“ÇOCUKLARIMIZA YAPILAN YATIRIM GELECEK İÇİN EN BÜYÜK ADIMDIR”

            Başkan Oprukçu: “Çocuklarla her bir araya gelişimizde içimizi bir mutluluk yumağı kaplıyor. Onların heyecanları, mutlulukları bizlerin tüm yorgunluğunu alıp götürüyor. Çocuklarımıza bakınca geleceği görüyorum. Çünkü geleceğin asıl sahipleri onlar ve onlara yapılan her yatırım gelecek için en büyük adımdır” ifadelerini kullandı.

oprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-2.jpg

“BELEDİYEMİZİN KREŞİ DAHA DA CAZİP HALE GELECEK”

            Oprukçu: “Aziz Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan, her zaman büyük bir coşku ve mutlulukla kutlanmalıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk böyle özel bir günü bir anlamda da Meclis’in anahtarını geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan ederek onlara verdiği değeri apaçık ortaya koymuştur. Bizler de o ölçüde çocuklarımıza değer verecek onlara yönelik hizmetlerimizi daha da artıracağız. Özellikle gelişimlerinde ilk aşama olan kreşe önem vererek Belediye Kreşimizi daha cazip hale getireceğiz.

oprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-3.jpg

“TÜM ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

            Gelecek nesillerin ecdadımızdan aldığı bu mukaddes vatanı koruyacağından ve bu vatanı ilelebet Türk’e yurt kılacaklarından hiçbir şüphemiz yok diyen Oprukçu, Onları çok seviyorum ve tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ifadeleriyle sözlerine son verdi.

oprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-4.jpgoprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-5.jpgoprukcu’dan-belediye-kresi-ziyareti-6.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.