1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Özel Bireylerin Elinden Çay İçti
Özel Bireylerin Elinden Çay İçti

Özel Bireylerin Elinden Çay İçti

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Oğuz Ata Tesisleri içerisinde bulunan ve Türkiye’de bu alanda ilk açılan kafeteryalardan birisi olan DOWN kafeyi ziyaret ederek özel bireylerin çalıştığı ve işlettiği kafeteryada onların elinden çay içti ve sohbet et

A+A-

                Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Oğuz Ata Tesisleri içerisinde bulunan ve Türkiye’de bu alanda ilk açılan kafeteryalardan birisi olan DOWN kafeyi ziyaret ederek özel bireylerin çalıştığı ve işlettiği kafeteryada onların elinden çay içti ve sohbet etti.

thumbnail_down-cafe-ziyareti-.jpg

        Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Özel Sevgi ve Uygulama Okulu Müdürü Vefa Demirkıran ve DOWN sendromlu gençler ziyaretleri ve destekleri için Başkan Özgüven’e teşekkürlerini ilettiler.

        Engelleri hep birlikte aşıyoruz diyen Özgüven: “Oğuz Ata Tesislerimiz içerisinde bulunan DOWN kafemiz Türkiye’de ilk açılan kafeteryalardan biri olma özelliği taşıyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana engelli vatandaşlarımıza destek verme noktasında çalışmalarımız sürdürüyoruz. Bu anlamda bu kafemizi geliştirmek için bir takım planlamalar yapıyoruz. Her zaman dile getiriyoruz, her birey bir engelli adayıdır. Bu bilinçle onlara destek olmak ve topluma kazandırmak her şeyden önce bizlerin insani, vicdani bir görevdir. Onların bir tatlı tebessümleri, samimi bir şekilde bizleri kucaklamaları bütün hizmetlerden daha değerlidir. Bundan sonraki süreçte de engelli kardeşlerimize destek olarak onların her türlü ihtiyacında yanı başlarında olmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

thumbnail_down-cafe-ziyareti-1-(1).jpg

thumbnail_down-cafe-ziyareti-1.jpg

thumbnail_down-cafe-ziyareti-2.jpg

thumbnail_down-cafe-ziyareti-2.jpgthumbnail_down-cafe-ziyareti-3.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.