1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÖZGÜVEN Sabah Namazında Çocuklar ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
ÖZGÜVEN Sabah Namazında  Çocuklar ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

ÖZGÜVEN Sabah Namazında Çocuklar ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Uğurlu Camii’nde sabah namazı kıldıktan sonra namaza gelen çocuklar ve vatandaşlarla bir araya gelerek çorba içti.

A+A-

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven Uğurlu Camii’nde sabah namazı kıldıktan sonra namaza gelen çocuklar ve vatandaşlarla bir araya gelerek çorba içti. Ardından sabahın ilk saatlerinde Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile birlikte sahada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi ve iş yerlerini açan esnaflara hayırlı işler diledi.sabah-namazi-2.jpg

Özellikle çocuklarımızı camilerimizde görmek ayrı mutluluk diyen Başkan Özgüven: “Çocuk seslerinden mahrum kalan bir cami, ıssız bir eve benzer. Yavrularımıza erken yaşlardan itibaren dinimizi, vatan aşkını ve bayrak aidiyetini kavratmalıyız. Onlar bu ülkenin geleceği ve gelecekteki karar alıcıları olacaklardır. Onlarla ve hemşehrilerimizle sabah namazının ardından buluştuk. İş yerlerini açan esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Bu arada çalışmalarımızda aralıksız devam ediyor. Sahada ekiplerimiz sabahın ilk saatlerinden itibaren çalışmalarını sürdürüyor. Gece gündüz demeden canla başla şehrimize hizmet ediyoruz. Bu anlamda çalışmaları yerinde inceledik. Bizler bu şehre hizmetle mükellefiz. Geride bıraktığımız 4,5 yılda önemli hizmetleri gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.