1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Oprukçu Mutluluklar Diledi
Oprukçu Mutluluklar Diledi

Oprukçu Mutluluklar Diledi

Başkaya ve Şimşek Ailelerinin çocuklarının nişan törenlerine katılıp yüzüklerini takan Hüseyin Oprukçu, genç çifte ve ailelerine mutluluklar dileyerek, huzurlu ve yaşanabilir bir Ereğli için hep birlikte geliyoruz mesajı verdi.

A+A-

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, sıkışık programına rağmen, Ereğli halkının hem mutlu, hem de acı günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor.

Katıldığı bir canlı yayın programından sonra Başkaya ve Şimşek Ailelerinin çocukları Kürşat ve Büşra’nın nişan törenine katılan Hüseyin Oprukçu, “Her iki seçkin ailenin çocuklarının evlilik yolunda attıkları bu ilk adımda yanlarında olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İşte bu pırıl pırıl gençlerin mutlu ve huzur içerisinde bir Ereğli’de yaşamasına vesile olabilmek adına hakkın rızası, siz değerli Ereğli halkının desteği ile yola çıktım. Bir kentin yaşanabilir olması belediye hizmetlerinin yanı sıra açı ve açığının olmamasına bağlıdır. Bu nedenle, geleceğimizin teminatı gençlerimiz için sandıkta oy kullanırken, kimin nasıl hizmet edebileceğini düşünün. Hepinize mutlu, huzurlu bir gelecek diliyor, genç çiftimize ve değerli ailelerine mutluluklar temenni ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.