1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aziziyeliler Sıkma İkram Etti
Aziziyeliler Sıkma İkram Etti

Aziziyeliler Sıkma İkram Etti

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu’nun seçim bürosuna gelen Aziziyeli kadınlar, seçim bürosuna destek için gelen vatandaşlara sıkma yaparak ikram ederken, “Biz Hüseyin Oprukçu’nun Ereğli’nin geleceği adına kazanmasını istiyoruz” diye konuştula

A+A-

Aziziyeli ev hanımları, Hüseyin Oprukçu’ya Ereğli’nin vefa borcu olduğuna inandıkları için her gün seçim bürosuna desteklemeye gelen vatandaşlara sıkma ikram etmeye geldiklerini belirterek, “Ereğli için, Aziziye’ye hizmet edeceğine inandığımız ve güvendiğimiz için Oprukçu’ya destek vermeye geldik. Allah ondan razı olsun, Aziziye’nin kendi belediyesi olmasına rağmen Hüseyin Oprukçu’nun beldemize yaptığı hizmetleri unutmadık. 5 yıldır beldeliğimiz elimizden alındı, belediye başkanlığından muhtarlığa düştük, buna rağmen Ereğli’ye yapılan hizmetlerden hiç yararlanamadık. İçme suyumuz bile yok. İnşallah Oprukçu yeniden başkan olacak ve Aziziye hizmet alacak” dediler.

Aziziyeli ev hanımlarının, seçim bürosuna ziyarete gelenlere yapıp ikram ettiği sıkma nedeniyle teşekkür eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, “Ablalarımızın, kardeşlerimizin ellerine sağlık, ölmüşlerinin ruhuna değsin. Bu ince ve nazik düşünceleri için onların nezdinde tüm Aziziyeli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allahın izni ve halkımızın ferasetiyle inşallah yeniden başkan olarak seçilirsem, Aziziye’nin su sorunu başta olmak üzere, alt yapı ve yol sorunlarını da bitireceğim” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.