1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 01 Eylül Ereğli’de Vefat Edenler
01 Eylül Ereğli’de Vefat Edenler

01 Eylül Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 01 Eylül 2021 tarihinde 7 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Emre SOYLU
Aslen; Halkapınar / Körlü mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Yıldırım Beyazıt mahallesinde ikamet eden. Yılmaz oğlu, Emre SOYLU. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde saat;11:00’de Zambasan mezarlığında defnedildi.
2)Kemal NACAK
Aslen; Acıkuyu mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Halil Nacak oğlu, Hayri, Haydar ve Cemil Nacak kardeşleri, Nurten Nacak eşi, Ruhi Nacak babası Kemal NACAK. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde ikindi namazından sonra Acıkuyu mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)İsak ÜNLÜ
Aslen; Kuskuncuk mahallesinden olup. Halen Antalya / Serik´ de ikamet eden. Süleyman oğlu İsak ÜNLÜ. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Antalya / Serik´ de mezarlığında defnedildi.
4) Cumali YILDIZ
Aslen; Zengen mahallesinden olup. Halen Ankara´ da ikamet eden. Mahmut Yıldız oğlu, Eczacı Cumali YILDIZ. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.
5)Keziban KOZANOĞLU
Aslen; Ereğlili olup. Halen Balıkesir´ de ikamet eden. Abdullah kızı, Birsel, Aysel, Turgay ve Erdal kardeşleri, Keziban KOZANOĞLU. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde saat;11:00’de meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
6)Bahriye TAŞÇIOĞLU
Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Ankara´ da ikamet eden. Merhum Durmuş ve Merhume Döne kızı. Merhum Lokman Taşçıoğlu eşi, Gülşah, Döne ve Oğuzhan Taşçıoğlu anneleri, Çarşı esnaflarından Zeki Demirtaş, Semra, Muhsine, Fahriye, Süreyya ve Ferda ablaları, emekli öğretmen Bahriye TAŞÇIOĞLU. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Ebuderda mezarlığında defnedildi.
7)Döndü ÖĞÜTLÜ
Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen Kutören mahallesinde ikamet eden. Merhum Hacı Öğütlü eşi, İbrahim, Hamdi, Gülaver, Hasan, Hüseyin, Hacı ve Derviş anneleri Döndü ÖĞÜTLÜ. Cenazesi; 01.09.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.