1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 03 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler
03 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

03 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 03 Ocak  2022 tarihinde 6 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Nilgün KUTLU
Aslen; Karayusuflu mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Pazarcı esnaflarından Ahmet Kutlu eşi, Coşkun, Onur ve Cennet anneleri Nilgün KUTLU. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.
2)Enise Akan YENİCELİ
Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Merhum Naci ve Necla Akan kızı, Rasim ve Ethem Akan kardeşi, Enise Akan YENİCELİ. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip İstanbul´ da mezarlığında defnedildi.
3)Hafize ALTINTAŞ
Aslen; Bahçeli mahallesinden olup. Halen Aşıklar mahallesinde ikamet eden. Cemal ve Veli Altıntaş anneleri Hafize ALTINTAŞ. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Bahçeli mahallesi mezarlığında defnedildi.
4)Meliha ZÖNGÜR
Aslen; Karapınar / Yağmapınar mahallesinden olup. Halen Yağmapınar mahallesinde ikamet eden. Hikmet, Kenan, Duran, Ömer, Zafer, Meryem ve Münevver anneleri, Merhum Faruk Zöngür eşi, Meliha ZÖNGÜR. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Yağmapınar mahallesi mezarlığında defnedildi.
5)Bayram GÜL
Aslen; Ereğlili olup. Halen Alanya´ da ikamet eden. Merhum Kemal ve Merhume Menekşe Gül oğlu, Halil ve Dilek Gül ağabeyleri, Bayram GÜL. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde saat;15:00’de Alanya´ da defnedildi.
6)Erkan SU
Aslen; Konya / Kadınhanı ilçesinden olup. Halen Ereğli´ de Talatpaşa mahallesinde ikamet eden. Ereğli esnaflarından Samet, Ümit, Ali ve Mustafa kardeşleri Erkan SU. Cenazesi; 03.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.