1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 05 Ağustos Ereğli’de Vefat Edenler
05 Ağustos Ereğli’de Vefat Edenler

05 Ağustos Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 05 Ağustos  2021 tarihinde 6 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Fadime ÖZ
Aslen; Kutören mahallesinden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Yahya eşi, Ramazan, Hüseyin ve Mustafa anneleri Fadime ÖZ. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde İstanbul´ da defnedildi.
2)Fadimana GÜNEŞ
Aslen; Emirgazili olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Mahmut Güneş eşi, Mehmet, Arif, İzzet, Mustafa ve Ahmet Güneş anneleri, Bilal Güneş kızı, Fadimana GÜNEŞ. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.
3)Mevlüt MELEMEZ
Aslen; Ayrancı / Böğecik köyünden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Eski Pancar Çavuşu Mustafa oğlu, Mevlüt MELEMEZ. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Böğecik köyü mezarlığında defnedidi.
4)Naci ALLI
Aslen; Ayrancılı olup. Halen Ereğli´ de Yunuslu mahallesinde ikamet eden. Mehmet oğlu, Naci ALLI. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde saat;10:00’da Meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
5) Mustafa ERYİĞİT
Aslen; Halkapınar / Eskihisar mahallesinden olup. Halen Orhaniye mahallesinde ikamet eden. Ali, Eyüp ve Kadir kardeşleri, Mehmet, Bahriye, Ali, Salih ve Hatice babaları Mustafa ERYİĞİT. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde saat;10:00’da Ebuderda mezarlığında defnedildi.
6) Fatma YEŞİLDAL
Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Antalya´ da ikamet eden. Ömer ve Ali Yavuz kardeşi, Ereğli Belediyesinden emekli Celal Yeşildal eşi, Melahat, Hacer, Sibel ve Musa anneleri Fatma YEŞİLDAL. Cenazesi; 05.08.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Antalya´ da defnedildi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.