1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 05 Mayıs Ereğli’de Vefat Edenler
05 Mayıs Ereğli’de Vefat Edenler

05 Mayıs Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 05 Mayıs 2021 tarihinde 5 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sistemi'nde yer alan bilgilere göre;
1)Meliha SÜTÇÜ
Aslen; Ayrancı / Ağızboğaz köyünden olup. Halen Belçika´ da ikamet eden. Mehmet Büyüktürk kızı, Mustafa, Aladdin, Yusuf Büyüktürk ve Ayşe Atak kardeşi, Öğretmen Osman Sütçü eşi Meliha SÜTÇÜ. Cenazesi; 05.05.2021 tarihinde saat;12:00’de Ağızboğaz köyü mezarlığında defnedildi.
2)Vahdettin BURAK
Aslen; Bulgurluk mahallesinden olup. Halen Almanya´ da ikamet eden. Mustafa ve Ethem Burak kardeşi, Ahmet oğlu Vahdettin BURAK. Cenazesi; 05.05.2021 tarihinde bulgurluk mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)Eminana GÜVENÇ
Aslen; Ereğlili olup. Halen Barbaros mahallesinde ikamet eden. Merhum Veli Güvenç kızı, Pertev, Bülent, Reyhan ve Beyhan anneleri, Necdet, Ayten, Nurten ve Eftal ablaları, Sümerbanktan emekli Eminana GÜVENÇ. Cenazesi; 05.05.2021 tarihinde saat;14:00’de Üçgöz mezarlığında defnedildi.
4)Rahmi ATÇEKEN
Aslen; Karaman / Aşıran köyünden olup. Merhum Bahri Atçeken oğlu, Merhum Mustafa Kökbudak damadı, Mustafa ve Burcu babaları, Şayeste Atçeken eşi, Rahmi ATÇEKEN. Cenazesi; 05.05.2021 tarihinde saat;14:00’de meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
5) Hacı Enver AYTAN
Aslen; Gökçeyazı mahallesinden olup. Halen Gökçeyazı mahallesinde ikamet eden. Hayati, Erdem, Osman ve Aytan babaları, Hacı Enver AYTAN. Cenazesi; 05.05.2021 tarihinde öğleden sonra Gökçeyazı mahallesi mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.