1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 05 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler
05 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

05 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 05 Ocak  2022 tarihinde 5 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Türkan TÜRKMEN
Aslen; Halkapınarlı olup. Ereğli´ de Eti mahallesinde ikamet eden. Merhum Yahya Türkmen eşi, Selver, Selma, Sevim, Narin ve Yakup anneleri Türkan TÜRKMEN. Cenazesi; 05.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defnedildi.
2)Fadime KIRGIN
Aslen; Hortu mahallesinden olup. Halen Selvili mahallesinde ikamet eden. Abdullah Tunalı kızı, Fuat Kırgın eşi Fadime KIRGIN. Cenazesi; 05.01.2022 tarihinde saat;15:30’da Selvili mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)Döndük HANCI
Aslen; Selanik muhacirlerinden olup. Halen Antalya´ da ikamet eden. Berber Muhsin eşi, Fırıncı esnafı Fethi Hancı ablası Döndük HANCI. Cenazesi; 05.01.2022 tarihinde Antalya´ da defnedildi.
4)Hüseyin SOYLU
Aslen; Yeniköylü olup. Halen Yeniköy´ de ikamet eden. Çarşı esnaflarından Erdoğan Soylu, Ahmet, Mehmet, Cumali, Ümmühani ve Sibel babaları, Mehmet oğlu Hüseyin SOYLU. Cenazesi; 05.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Yeniköy mezarlığında defnedildi.
5)Gülizar ÖZKUL
Aslen; Ereğlili olup. Halen Ankara´ da ikamet eden. Ali, Orhan ve Burhan ablaları, Gülmay, Betül ve Teoman anneleri, emekli öğretmen Muzaffer Özkul eşi Gülizar ÖZKUL. Cenazesi; 05.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ankara / Karşıyaka mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.