1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 08 Aralık Ereğli’de Vefat Edenler
08 Aralık Ereğli’de Vefat Edenler

08 Aralık Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 07 Aralık 2020 tarihinde 4 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sistemi'nde yer alan bilgilere göre;
Ereğli’de 08 Aralık 2020 salıgünü vefat edenler ve defnedildikleri yerler
1)Perihan UMURLU
Aslen; Manisa / Alaşehirli olup. Halen Ereğli´ de Kazancı mahallesi Güven evlerde ikamet eden. Koski çalışanlarından Serap Aran ve Şeker Fabrikası Güvenlik görevlisi Serkan Umurlu anneleri, Polis memuru Esen Aran kayınvalidesi Perihan UMURLU. Cenazesi; 08.12.2020 tarihinde öğlen namazından önce meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
2)Muhammet SARIGÜL
Aslen; Melicek mahallesinden olup.Halen Melicek mahallesinde ikamet eden.Hasan oğlu. Ali ve Adem Sarıgül ağabeyleri, Hasan, Sinan, Ramazan ve Mustafa babaları Muhammet SARIGÜL. Cenazesi;08.12.2020 tarihinde saat;10:00’da Melicek mahallesi mezarlığında defnedildi
3)Mehmet AVKAYA
Aslen; Ereğlili olup. İbrahim Avkaya oğlu. Kadriye eşi, Fatih, Eren ve Emir babaları, Yaşar, Ahmet, Adnan ve Hatice kardeşleri Mehmet AVKAYA. Cenazesi; 08.12.2020 tarihinde ikindi namazını müteakip Cinler mezarlığında defnedildi. 
4)Mehmet YURTTAŞ
Aslen; Zengen mahallesinden olup. Halen Zengen mahallesinde ikamet eden. Mehmet oğlu. Hakan, Kenan, Tuğba ve Elmas babaları Mehmet YURTTAŞ. Cenazesi; 08.12.2020 tarihinde Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.