1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 11 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler
11 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

11 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 11 Kasım 2021 tarihinde 5 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Memduh TEPE
Aslen; Çakmak mahallesinden olup. Halen Osmaniye´ de ikamet eden. İsmail Tepe oğlu, Memduh TEPE. Cenazesi; 11.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Osmaniye’de defnedildi.
2)Salim AKBUDAK
Aslen; Hortu mahallesinden olup. Halen Orhangazi mahallesinde ikamet eden. Merhum Halil ve Sabire oğlu, Halil, Serkan, Hatice, Deniz, Aysan ve Derya babaları, Salim AKBUDAK. Cenazesi; 11.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Hortu mahallesi mezarlığında defnedildi.
3)Fadime MÜLAZİMOĞLU
Aslen ; Halkapınarlı olup. Halen Eti mahallesinde ikamet eden. Merhum Ahmet Mülazimoğlu eşi, Gülsün, Mustafa, Ayşe, Meryem ve Mehmet anneleri Fadime MÜLAZİMOĞLU. Cenazesi; 11.11.2021 tarihinde ikindi namazını müteakip Halkapınar’da defnedildi.
4)Mustafa BÜTÜNER
Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Mersin´de ikamet eden. Mustafa oğlu, Fahri, İbrahim ve Merhum Mehmet ağabeyleri, Mustafa BÜTÜNER. Cenazesi; Bugün Mersin´ de defnedildi.
5)Meryem GÜNER
Aslen; Ulukışlalı olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Merhum Himmet kızı, Gülsün Erken, Himmet Bülent Güner ve Halil Güner anneleri, emekli bankacı Mehmet Güner eşi, Meryem GÜNER. Cenazesi; 11.11.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulukışla´ da defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.