1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 11 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler
11 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

11 Ocak Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de11 Ocak  2022 tarihinde 6 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1) Musa AYDOĞAN
Aslen; Karapınar / Oymalı mahallesinden olup. Halen Bursa´ da ikamet eden. Mehmet oğlu, Eczacı Musa AYDOĞAN. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde öğle namazını müteakip Bursa´ da defnedildi.
2)Kezban KİRAZ
Aslen; Emirgazili olup. Halen Emirgazi´ de ikamet eden. Merhum Yahya Bayrakçı kızı, Merhum Lokman eşi, Şahin, Mustafa, Ecir, Selahattin Kiraz anneleri, Kezban KİRAZ. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde öğleden sonra Emirgazi´ de defnedildi.
3)Zekeriya KURT
Aslen; Bayburtlu olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Hanifi, Murat, Hatice, Fadime, Ayşe ve Züleyha babaları, Ereğli esnaflarından Süleyman Kurt amcası, Ahmet oğlu Zekeriya KURT. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
4) İnci DALKILIÇ
Aslen; İstanbullu olup. Halen Ereğli´ de Ziya Gökalp mahallesinde ikamet eden. Tarkan, Hasan ve Canan anneleri, Sedat Çetinkaya kayınvalidesi, İnci DALKILIÇ. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak Cahı mezarlığında defnedildi.
5)Rafet GÜLDALI
Aslen; Aşağı Göndelen mahallesinden olup. Halen Ziya Gökalp mahallesinde ikamet eden. Merhum Hacı Ali oğlu, Nebahat, Dilber, Meral, Fatma, Saliha, Muhammet, Songül ve Recep babaları Rafet GÜLDALI. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Aşağı Göndelen mahallesi mezarlığında defnedildi.
6)Kadir NARLI
Aslen; Ulukışla / Yeni Yıldız köyünden olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Veli Narlı oğlu, Kadir NARLI. Cenazesi; 11.01.2022 tarihinde saat;10:00’da Yeni Yıldız köyü mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.