1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 11 Şubat 2022 Ereğli’de Vefat Edenler
11 Şubat 2022 Ereğli’de Vefat Edenler

11 Şubat 2022 Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 11 Şubat 2022  tarihinde 7 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)İbrahim ÇETİN
Aslen; Aziziye mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Uğur Mumcu ikamet eden. Ali, Tanju, Çetin, İbrahim ve Mehmet Çetin, Gülten, Nejla, Hatice, Yeşim ve Asu babaları,Cumali, Şemsettin, Abdurrahman ve Osman Çetin kardeşleri İbrahim ÇETİN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Aziziye mahallesi mezarlığında defnedildi.
2)Veli ATALAY
Aslen; Ayrancı / Kavuklar köyünden olup. Halen Almanya´ da ikamet eden. Hüseyin ve Emine oğlu, Erdal, Meryem ve Meral babaları, Veli ATALAY . Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde saat;14:00’de Behzade camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defnedildi.
3)Orhan YÜREKLİ
Aslen; Ereğlili olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Çarşı esnaflarından, Beyhan Ergezen ve Durmuş Yürekli babaları, Ayhan Ergezen kayınbabası, Dişçi Orhan YÜREKLİ. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
4)Saim ÇELİKKAN
Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul / Avcılar´ da ikamet eden. Resmiye, Aslı, Yeşim ve Aslan babaları, Semiha ve Kevser ağabeyleri, Zehra Çelikkan eşi, Saim ÇELİKKAN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde İstanbul / Avcılar´ da defnedildi.
5)Remzi YILDIRIM
Aslen; Yıldızlı mahallesinden olup. Halen Yıldızlı mahallesinde ikamet eden. Ali oğlu, Remzi YILDIRIM. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde Cuma namazını müteakip Yıldızlı camiinden alınarak Yıldızlı mahallesi mezarlığında defnedildi.
6)Gazi GÜNGÖR
Aslen; Eski Zengen mahallesinden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden. Merhum Mehmet oğlu, Merinos Çiftliğinden emekli Mahmut Güngör ve Osman Güngör kardeşi, Gazi GÜNGÖR. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde ikindi namazını müteakip Eski Zengen mahallesi mezarlığında defnedildi.
7)Erhan KARAMAN
Aslen; Emirgazi / Göndelen mahallesinden olup. Halen Konya´da ikamet eden. Hasan Karaman ve Fadik Karaman oğlu, Erhan KARAMAN. Cenazesi; 11.02.2022 tarihinde öğlen namazını müteakip Konya / Yazır mahallesi mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.