1. HABERLER

  2. 12 İlden Kaçtı Ereğli'de Yakalandı

12 İlden Kaçtı Ereğli'de Yakalandı

Aralarında tartışma çıkan arkadaşını baltayla öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı yakalanmamak...

A+A-

Aralarında tartışma çıkan arkadaşını baltayla öldürdükten sonra cesedini ormanlık alana attığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı yakalanmamak için 12 il değiştirdikten  sonra Ereğli’de yakalandı.

Gittikleri tatil yöresinde alacak meselesinden tartıştığı arkadaşını baltayla öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlının, yakalanmamak için 12 il değiştirdiği anlaşıldı.

Elde edilen bilgilere göre Maliye memuru olarak çalışan 46 yaşındaki Turgut Tatlı için eşi tarafından kayıp başvurusunda bulunarak kendisinden 2 Haziran'dan bu yana haber alamadığı söyledi.

Emniyet Tatlı'nın telefon kayıtlarında arkadaşı A.A ile çok sık görüştüğünü ve A.A'nın 3 Haziran'da Tatlı'ya ait otomobille ilçeden ayrıldığını belirlediler.

Arkadaşı A.A'dan şüphelenen ekipler, A.A’nın izini sürerek Aydın'a sonra İzmir'e sonra da Denizli'ye oradan Tokat, Sivas, Erzincan, Ardahan, Kars, Ağrı, Van ve oradan da Iğdır'a ve son olarak da Ereğli'ye geldiğini belirlediler.

 

İki ay süren takibin ardından Ereğli'de yakalanan ve  gözaltına alınan şüpheli A.A’nın ilk sorgusunda, Tatlı'yı Didim'de baltayla öldürerek, cesedini ormanlık alana attığını itiraf ettiği öğrenildi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.