1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 15 TEMMUZ'da ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI
15 TEMMUZ'da ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

15 TEMMUZ'da ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI

Ereğli’de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde şehitler düzenlenen etkinliklerle anıldı.

A+A-

Ereğli’de düzenlenen programda, Okunan dualar eşliğinde İlçe protokolü şehitlik ziyareti, şehit aileleri ziyareti ve Ereğli Belediyesi tarafından ikramlarda bulunuldu, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri Ereğli Şehitliği ziyaretiyle başladı. İstiklal Marşımızın okunması ve saygı duruşu ile başlayan programda,Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftüsü Celal Malkoç tarafından tüm şehitlerimizin ruhu için dua yapıldı. Şehit aileleri de şehitlerini yalnız bırakmayıp kabirleri başına gelerek dua etti.

Ereğli Meydanbaşı Mezarlığında bulunan Şehitlikte, canını bu vatan uğruna seve seve feda eden Kahraman Şehitlerimiz için düzenlenen programa, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, daire emirleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK temsilcileri, Şehit aileleri ve Gaziler derneği başkanları, şehit yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlar katıldı. Yapılan duaların ardından Şehit mezarlıkları tek tek ziyaret edilerek karanfiller bırakıldı. Düzenlenen programda ülkemizin birliği ve bütünlüğüne dikkat çekilerek şehitlerimize rahmetler okundu, minnet duyguları dile getirildi.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.