1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 16 Şubat Ereğli’de Vefat Edenler
16 Şubat Ereğli’de Vefat Edenler

16 Şubat Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 16 Şubat 2021 tarihinde 4 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Mustafa DALBUDAK
Aslen; Ereğlili olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden Müfit ve Fadimana Dalbudak oğlu, Hatice Dalbudak eşi, Ebru ve Serdar Dalbudak babaları Mustafa DALBUDAK. Cenazesi ; 16.02.2021 tarihinde İstanbul´ da defnedildi.
2) Ulviye TAŞKIN
Aslen; Erzurumlu olup. Halen Ereğli´de Dalmaz mahallesinde ikamet eden. Merhum Hüsamettin Taşkın eşi, Mahmut, Ahmet, Adem, Bünyamin, Hüsne ve Meryem Taşkın anneleri, Ahmet, Osman ve Fadime Lök ablası Ulviye TAŞKIN. Cenazesi;16.02.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Sivaslı Camiinden alınarak Cinler mezarlığında defnedildi.
3)Sıdıka YALAMA
Aslen; Karapınar / Oymalı mahallesinden olup. Halen Ereğlide ikamet eden. Abidin, Mahir, Teslime, Sadiye ve Gülten anneleri, Merhum Habib Yalama eşi Sıdıka YALAMA. Cenazesi ;16.02.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip meydanbaşı mezarlığında defnedildi.
4) Cennet DOĞAN
Aslen; Emirgazi / Kehil mahallesinden olup. Halen Ereğli´de Şinasi mahallesinde ikamet eden. Abdullah Parlak kızı, Hikmet Doğan eşi, Minegül Güçlü, Kübranur ve Büşra anneleri Cennet DOĞAN. Cenazesi;16.02.2021 tarihinde öğlen namazını müteakip Çerkez mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.