1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 18 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler
18 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

18 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

​​​​​​​Ereğli'de 18 Kasım 2020 tarihinde 6 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sistemi'nde yer alan bilgilere göre;

Ereğli’de 18 Kasım 2020 Çarşamba günü vefat edenler ve defnedildikleri yerler

1)Mustafa KILIÇ

Aslen; Zengen mahallesinden olup. Halen 500 Evler mahallesinde ikamet edene. Nafi, Yılmaz, Şerife ve Elmas kardeşleri, Gülşen, Özlem, Hatice, ve Yurdagül babaları, öğretmen Uğur Yurttaş,, Öğretmen Murat Türk kayınbabası Merhum Ali Kılıç oğlu Mustafa KILIÇ. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip 500 evler mezarlığında defnedildi.

2)Suat SIRIM

Aslen; Tatlıkuyu mahallesinden olup. Halen Antalya´ da ikamet eden. Merhum Fuat Sırım oğlu Suat SIRIM. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde saat;17:00’de Tatlıkuyu mahallesi mezarlığında defnedildi.

3)Meryem ÇÖMLEKÇİ

Aslen; Gökçeyazı mahallesinden olup. Halen Gökçeyazı mahallesinde ikamet eden. Merhum Ramazan Çömlekçi eşi, Nazif ve Zehra Çömlekçi anneleri Meryem ÇÖMLEKÇİ. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde ikindi namazını müteakip Gökçeyazı mahallesi mezarlığında defnedildi.

4)Sadettin KAPLAN

Aslen; Halkapınar / Küsere mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de Yunuslu mahallesinde ikamet eden. Bayram ve Sezer Kaplan babaları, İsmail, Ahmet, Nurten ve Nurcan kardeşleri Sadettin KAPLAN. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde ikindi namazını müteakip Küsere mahallesi mezarlığında defnedildi.

5)Şükran SERDAR

Aslen; Ereğlili olup. Halen Sümer mahallesinde ikamet eden. Merhum Suphi Gürbudak kızı, Teyfik ve Refik Gürbudak kardeşleri, Ferran,Seyhan, Ceyhan ve Ferzan anneleri Merhum Seyfi Dinç ve çarşı esnaflarından Arif Gökbudak kayınvalidesi Şükran SERDAR. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defnedildi.

6)Salih TOSUN

Aslen; Karayusuflu mahallesinden olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Halil oğlu Belediyeden emekli Salih TOSUN. Cenazesi; 18.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip Halkapınarda defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.