1. HABERLER

  2. 2.DÖNEM SÜRÜ YÖNETİMİ KURSU BAŞLADI

2.DÖNEM SÜRÜ YÖNETİMİ KURSU BAŞLADI

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İŞKUR, ve Halk Eğitim Merkezinin ortak çalışmaları neticesinde geçen ay 1.si düzenlenen “Sürü Yönetimi”...

A+A-

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İŞKUR, ve Halk Eğitim Merkezinin ortak çalışmaları neticesinde geçen ay 1.si düzenlenen “Sürü Yönetimi” kurslarının 2. dönemi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünde gerçekleştirilen eğitim ile başladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Ziraat Mühendisleri ve Veteriner Hekimleri tarafından verilen eğitimde konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan SOYLU, doğayı ve çevreyi koruma noktasında çobanlara büyük görevler düştüğünü belirterek, “Sürü Yönetimi” kursu ile çobanlığın daha bilinçli bir şekilde yapılmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi. “Sürü Yönetimi” sertifikasına sahip personel çalıştıran 500 baş ve üzeri işletmelere Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından %50 devlet desteği verildiğini hatırlatan İlçe Müdürü Orhan SOYLU, yoğun talep olması sebebiyle kursun 2.dönem ile yeni kursiyerler için devam ettiğini, kurs sonunda 1. Ve 2. Dönem kursiyerlere “Sürü Yönetimi Kursu” sertfikalarının Ereğli Kaymakamı Şakir ERDEN’in katılacağı bir törenle verileceğini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.