1. HABERLER

  2. 2 kafadar Kaza Yapıp Kaçarken 2. Kazaya Karıştılar

2 kafadar Kaza Yapıp Kaçarken 2. Kazaya Karıştılar

Yaşı Küçük 2 Kafadar Kaza Yapınca, Kaza Sonrası O Anlar İse Kameralara Böyle YansıdıYaşı Küçük 2 kafadar’ın  içinde bulunduğı  42...

A+A-

Yaşı Küçük 2 Kafadar Kaza Yapınca, Kaza Sonrası O Anlar İse Kameralara Böyle Yansıdı

Yaşı Küçük 2 kafadar’ın  içinde bulunduğı  42 V 1686 Plakalı özel otomobil’in  H.Ö.G İsimli 14 yaşındaki yaşı küçük sürücü, Atatürk Bulvarı eski emniyet kavşağında sehir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüşte bulunan duba ve trafik ışıklarına çarpması sonucun’da Trafik kazası meydana geldi.

Bulvar Caddesinde meydana gelen  tek taraflı maddi hasarlı trafik kazasında, Kazaya karışan  yaşı küçük sürücüler kaza sonrası askıda kalan aracı kurtarmak için, ne kadar çaba sarfetselerde sonuç alamamaları üzerine çevre sakinlerinden de  yardım isteyerek orta refüşte bulunan aracı kurtarmak için uğraşan  yaşı küçük sürücüler ne kadar dil döksede vatandaşlardan yardım ve destek alamadı ,olay yerine gelen polis ekiplerini gören yaşı küçük sürücüler tabanları yağlayarak olay yerinden hızla uzaklaştılarsa da, kısa bir süre ortadan kaybolan küçük sürücüler daha sonrasında ise cesaretlerini toplayarak  kaza yerine tekrar gelmeleri sonucunda kaza yerine gelen çocuk büro polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.

Daha sonra ise edinilen bilgilere göre  yaşı küçük sürücü bu kaza öncesinde,bir başka kazaya karıştığı ve oradan kaçması sonucunda bu 2. kaza meydana geldi.

Yaşı küçük sürücülerin Polis ekiplerinin gelmesiyle olay yerinden kaçmaları ise kameralara an ve an böyle yansıdı. 

 

Snapshot003 Snapshot006

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.