1. HABERLER

  2. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza...

A+A-

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenliğin ilan edildiği bu anlamlı günü, geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza bayram olarak armağan etmiştir.

Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimiz olmalıdır.

Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, bugün daha çağdaş bir Türkiye için ortaya koyduğumuz çabanın da ilham kaynağı olmalıdır.

Milli bayram olmanın ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazanmış olan bu günde, ülkemiz başta olmak üzere tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyor.

TÜRKİYE MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ KONYA- EREĞLİ ŞUBESİ OLARAK:    Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının sevincini yaşamamızı sağlayan Türk Ulusunun önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Birinci Meclisimizin kahraman üyelerini ve bu uğurda canlarını ortaya koyan Şehit ve Gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

 

 

Mehmet Emin ÖZYURT

                                                         Başkan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.