1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 25 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler
25 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

25 Kasım Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 25 Kasım 2020 tarihinde 8 hemşehrimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sistemi'nde yer alan bilgilere göre;
Ereğli’de 25 Kasım 2020 çarşamba günü vefat edenler ve defnedildikleri yerler
1)Şerife ÇETİNER
Aslen; Halkapınarlı olup. Halen Ereğli´ de ikamet eden. Mal Müdürlüğünden emekli merhum Şükrü Çetiner eşi, Ferhat, Nurcan, Salim ve Yasemin anneleri Şerife ÇETİNER. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip Halkapınar’da defnedildi. 
2) Orhan VURUR
Aslen; Ayrancı / Kavuklar köyünden olup. Halen Ereğli´ de Şinasi mahallesinde ikamet eden. Mehmet Vurur oğlu, Hatice, Özlem, Özge ve Mehmet babaları Orhan VURUR. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde ikindi namazını müteakip Cinler mezarlığında defnedildi.
3) Fadime AVCI
Aslen; Ulukışla / Şeyh Ömerli köyünden olup.Halen Ereğli´ de Aydınlar mahallesinde ikamet eden. Rüstem kızı, Suadiye ve Suavi Avcı anneleri, Nebi Avcı eşi Fadime AVCI. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde saat;13:00’de evinden alınarak Aydınlar mezarlığında defnedildi.
4)Nevzat SEVİN
Aslen; Dedeli mahallesinden olup. Halen İstanbul´ da ikamet eden.Ahmet, Recep, Adanan, Ramazan, Eyüp, Neriman ve Duran Sevin kardeşleri, Erhan ve Erdal babaları Durmuş oğlu Nevzat SEVİN. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde İstanbul’da defnedildi.
5) İhsan YILDIRIM
Aslen; Ereğlili olup.Yunus, Süleyman ve Karabey Akdeniz yeğenleri, Halis Yıldırım oğlu İhsan YILDIRIM. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip İhsaniye camiinden alınarak Alhan mahallesi mezarlığında defnedildi.
6)Süleyman OĞUL
Aslen; Belkaya mahallesinden olup. Halen Cahı mahallesinde ikamet eden. Süllü oğlu, Bülent, Kemal, Süleyman, Mustafa ve Yasin babaları, Ayşe eşi Süleyman OĞUL. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde saat;11:00’de Belkaya mahallesinde defnedildi.
7)Neziha UYGUR
Aslen; Hortu mahallesinden olup. Halen Toros mahallesinde ikamet eden. Kemal Uygur kızı Neziha UYGUR. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip Hortu mahallesinde defnedildi.
8)Cemil AYDINLI
Aslen; Orhaniye mahallesinden olup. Halen Denizli´ de ikamet eden. Ali, Savaş ve Ümran babaları, Nazife, Adnan, Cumali, Veysel, Hasibe ve Fatma kardeşleri Cemil AYDINLI. Cenazesi; 25.11.2020 tarihinde öğlen namazını müteakip eski Ebuderda mezarlığında defnedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.