1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu Olsun
3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu Olsun

3 Mayıs Türkçülük Günü Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy; “Küreselleşen dünyanın birçok sinsi atmosferinde milleti millet yapan değerleri kurban edilmesine tüm güçleri ile savunanlar, Türk milliyetçilerinin inanç ve yaşam direnci karşısında tutun

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy; “Küreselleşen dünyanın birçok sinsi atmosferinde milleti millet yapan değerleri kurban edilmesine tüm güçleri ile savunanlar, Türk milliyetçilerinin inanç ve yaşam direnci karşısında tutunamayacaklardır” dedi.

3 Mayıs Türkçülük Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı İrfan Aksoy; “3 Mayıs 1944; Türk milliyetçiliği hareketinin kendini aksiyon ve muhteva olarak ortaya koyduğu dönüm noktasıdır. Dönemin iktidar sürecini elinde tutanların gayr-ı milli unsurlara kendi eliyle hayat hakkı tanıması karşısında, Türk milletine kara sevdalı Türkçüler tarafından haykırışın en sert ve anlamlı günüdür.

3 Mayıs, Türk milliyetçilerine en acımasızlığı yaşatanların, karşısında Çileler bizim rütbemizdir diyerek, her türlü olumsuzluk ve zorluk karşısında Türk milletine en derin sevginin tüm dünyaya ilan edildiği gündür.

3 Mayıs, Türk milliyetçiliği ülküsünü en sert haykıran H. Nihal Atsız’ın önderliğinde başlatılan kutlu savaşın zafer naraları ile Türk’ün makûs talihinin değiştiği gündür.

Bu açıdan maziyi hatırlayıp gelecekle ilgili umutlarımızı yeşerteceğiz. Her çile sonrası olgunlaşarak büyüyen Türk milliyetçiliği hareketi 3 Mayıs Türkçülük Bayramı’nın anlam ve öneminde yatan tüm gerçekleri yürek ve beyinlerimize kodlayarak sevdalarımızla, ülkülerimizle Türk Milleti için var olacağız.

Küreselleşen dünyanın birçok sinsi atmosferinde milleti millet yapan değerleri kurban edilmesine tüm güçleri ile savunanlar, Türk milliyetçilerinin inanç ve yaşam direnci karşısında tutunamayacaklardır.

Türk milliyetçileri çıktıkları hiçbir yoldan geri dönmemişlerdir. Ufkun genişliğinde verdikleri mücadelede şartların en ağır yönünü yaşasalar bile zafer her daim bizlerin olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türklük bayrağını her türlü fırtınaya karşı dalgalandırma misyonunu kendilerine hayat felsefesi edinmiş ülkü devleri, başta Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ, H. Nihal Atsız, Orhan Şaik GÖKYAY, Necdet SANÇAR ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.