1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 3. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILDI
3. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILDI

3. TARIM VE HAYVANCILIK FUARI AÇILDI

Ereğli Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, 3.’sü düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı yoğun bir katılımla açıldı.

A+A-

                Ereğli Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği, 3.’sü düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı yoğun bir katılımla açıldı.

Açılış programına Karapınar Kaymakamı ve Ereğli Kaymakam Vekili Mustafa Karaca, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Edip Yıldız, Oda ve Birlik Başkanları, STK Temsilcileri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-1.jpg

            Programın açılış konuşmasını yapan Fuar Koordinatörü Hakan Özgenç: “Bu fuarın düzenlenmesinde ve fuarın kurulum aşamasında gece gündüz ekipleriyle birlikte bize destek veren değerli Belediye Başkanımıza ve ekibine, Milletvekilimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Açılış programımıza gelen Protokol üyelerimize ve tüm misafirlerimize hoş geldiniz der saygılar sunarım” ifadelerini kullandı.

            Daha sonra kürsüye gelen Ticaret Odası Başkanı Zekeriya Ünlü: “Üçüncü kez düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarı artık geleneksel hale geldi. Tarım ve Hayvancılık şehri olan Ereğli’miz için çok önemli olan bu fuarın düzenlenmesinde başta Belediye Başkanımız Özkan Özgüven olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-3.jpg

            Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Göreve geldiğimizde planladığımız Tarım ve Hayvancılık Fuarının bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. 4,5 yılda Büyükşehir Belediyemiz, İl ve İlçe Teşkilatlarımız, Milletvekillerimiz ve ilgili Bakanlıklarımızla koordineli bir şekilde çalışarak birçok önemli hizmeti şehrimize kazandırdık. Bundan sonraki süreçte de aynı doğrultuda hizmetlerimize devam edeceğiz. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmak için daha çok üretmeli ve daha çok çalışmalıyız. Bu anlamda üreticilerimizin de her zaman yanında oluyor, her türlü desteği veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın hayırlı olmasını dileyerek başta Milletvekilimiz Halil Etyemez Bey olmak üzere, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza, Odalarımıza, Birliklerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Muhtarlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-4.jpg

            Konya Milletvekili Halil Etyemez: “Son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunları görüyoruz. Geçmişi zaferlerle dolu, bölgesinde lider olan milletimizin yeniden bölgesinde lider konumuna gelmesinden rahatsız olan bazı güçler her türlü oyunu oynuyor ancak bizler biliyoruz ki, başaramayacaklar. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, dik duruşu, dünyaya meydan okumasıyla beraber ülkemiz yeniden şaha kalkacaktır. Bu şahlanışta en önemli görev de bizlere düşmektedir. Daha çok çalışarak ve üreterek dışa bağımlılığımızı azaltacağız ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız inşallah. Bu nedenle üreticiye hitap eden Tarım ve Hayvancılık fuarının önemi bir kat daha artıyor. 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarının gerçekleşmesinde başta Belediye Başkanımız Özkan Özgüven olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-5.jpg

            AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: “Ülkemiz ekonomisinde önemli yere sahip olan Tarım ve Hayvancılık Konya’mız için de daha da önem arz etmektedir. Üretim her zaman ülkeleri kalkındıran bir şeydir. Bu nedenle üretimi ve üreticiyi desteklemek bizim hizmet politikamızın temelini oluşturmaktadır. Bu nedenle böyle güzel bir programda yer almaktan dolayı çok mutlu olduk. 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarının Ereğli’ye hayırlı olmasını dilerim. Bu fuarın düzenlenmesinde Belediye Başkanımız ve Milletvekilimiz başta olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ederim” dedi.

            Karapınar Kaymakamı ve Ereğli Kaymakam Vekili Mustafa Karaca: “Böyle önemli bir açılış programına katılmaktan dolayı çok mutluyum. Bu tür organizasyonların artarak devam etmesi ülkemiz için çok önemlidir. Bu organizasyona ev sahipliği yapan, gerçekleşmesinde büyük çabası olan Ereğli Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-6.jpg

            Protokol konuşmalarının ardından Program, Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin ‘En Güzel Buzağı’ yarışması ile devam etti. Daha sonra kesilen kurdelenin ardından Protokol üyeleri ve vatandaşlar fuar alanını ziyaret ettiler.

3.-tarim-hayvancilik-fuari-7.jpg3.-tarim-hayvancilik-fuari-8.jpg3.-tarim-hayvancilik-fuari-9.jpg3.-tarim-hayvancilik-fuari-10.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.