1. HABERLER

  2. 30 Ağustos Zafer Bayramında Ereğli Belediyesi Konser Düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramında Ereğli Belediyesi Konser Düzenlendi

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Yunus Emre Meydanında Ereğli’li müzisyenlerin destekleriyle Açık hava konseri düzenlendi.İlçe...

A+A-

Ereğli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Etkinlikleri Kapsamında Yunus Emre Meydanında Ereğli’li müzisyenlerin destekleriyle Açık hava konseri düzenlendi.

İlçe Halkının yoğun ilgi gösterdiği açık hava halk konserine, İlçemiz Ereğli deki Mahalli sanatçıların katılımlarıyla düzenlenirken gece ise damgasını Mahalli sanatçılarımızdan özgün Müziğin Ereğlideki önemli ismi olan ve çok profesyonel sanatçıya taş çıkartacak olan Bülent Güney söylediği kahramanlık türküleriyle büyük alkış alırken, yine diğer bir ismide Taverna Müziğinin Ereğlide en güzel şekilde temsil eden ve Ereğli Belediyesi çalışanlarından Udi ses sanatçısı Cengiz Harput olurken, Harput söylediği neşeli ve hareketli parçalar ile konsere katılan vatandaşlarımıza Müzik dolu güzel bir Gece geçirmelerine vesile oldular.

Ereğli’nin iyiki Güney ve Harputu var diyoruz, Ereğli’deBüyük Zaferin 92.ınci Yıl dönümü düzenlenen bu güzel konser etkinliğiyle, kutlamalar son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.