1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 31. kampanya dönemi başladı
31. kampanya dönemi başladı

31. kampanya dönemi başladı

Ereğli Şeker Fabrikası'nda 31. kampanya dönemi başladı

A+A-

Ereğli Şeker Fabrikası'nın 2019-2020 Yılı 31. pancar alım kampanyası, Şeker Fabrikası tesislerinde düzenlenen törenle başladı.

Ereğli Şeker Fabrikası Müdür Vekili Mehmet Yüksel, törende yaptığı konuşmada, kampanya döneminin ülkeye, çiftçilere ve çalışanlarına hayırlı olmasını diledi.

EREĞLİ ŞEKER FABRİKASI PANCAR ALIM KAMPANYASI

Ereğli Pancar Üreticileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer ve Ereğli Şeker İş sendikası Başkanı Yüksel İlaslan yaptıkları konuşmalarında; Fabrikamız, bizde var olan tarımsal üretim kültürünün üzerine sanayi üretim kültürünü de katarak bölgemizi ve ilçemizi kalkındırdığına değinen başkanlar 2019-2020 Yılı 31. pancar alım kampanya döneminin ülkeye, çiftçilere ve Fabrika çalışanlarına hayırlı olması ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından fabrikaya ilk pancarı teslim eden çiftçilere protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

EREĞLİ ŞEKER FABRİKASI KAMPANYA DÖNEMİ BAŞLADI

Düzenlenen törene,Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka,AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Ereğli Pancar Üreticileri Kooperatifi Başkanı Talha Üzer ve Şeker İş Sendikası Ereğli Temsilcisi Yüksel İlaslan, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, STK temsilcileriile kurum ve kuruluş temsilcileri ve çiftçiler katıldı.

eregli-seker-fabrikasi.jpgeregli-seker-fabrikasi-mud..jpgseker-fab.-31.-kampanya-donemi.jpg31.-kampanya-donemi-basladi.jpg

eregli-seker-fabrikasinda-kampanya-donemi.jpg

a976b49f-a6fa-4def-9bb2-47b1249c5f80.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.