1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. 31 Mayıs 2024 Ereğli’de Vefat Edenler
31 Mayıs 2024 Ereğli’de Vefat Edenler

31 Mayıs 2024 Ereğli’de Vefat Edenler

Ereğli'de 31 Mayıs 2024 tarihinde 4 hemşerimiz vefat etti.

A+A-

Ereğli'de 31 Mayıs 2024 tarihinde 4 hemşerimiz vefat etti. Ereğli Belediyesi Mezarlık Bilgi Sisteminde yer alan bilgilere göre;
1)Vefat Eden Zekeriya AVSEVER
Aslen ; Sarıca mahallesinden olup. Halen İstanbul’ da ikamet eden, merhum Ziya Avsever oğlu Zekeriya AVSEVER. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde İzmir’ de defin edildi.
Bilgi: Osman AVSEVER
2)Vefat Eden Mustafa AKSU
Aslen ; Mersin / Mut ilçesinden olup. Halen Ereğli' de 3.Toki evlerinde ikamet eden, Abide ve Mehmet Remzi oğlu, Belediye Personeli Hatice Aksu eşi, Gamze ve Oğuzhan babaları, İnşaat Ustası Mustafa AKSU. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde Cuma namazını müteakip Behzade camiinden alınarak Üçgöz mezarlığında defin edildi.
Bilgi: Hatice AKSU
3)Vefat Eden Nejmiye AVŞAR
Aslen ; Selanik muhacirlerinden olup. Süleyman Şahinler kızı, Merhum Nihat Avşar eşi, Mahmut, Murat ve Fatih Avşar, Gülay, Leyla, Ayla ve Serap anneleri Nejmiye AVŞAR. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde cuma namazını müteakip Ulu camiinden alınarak meydanbaşı mezarlığında defin edildi.
Bilgi: Özgür AVŞAR
4)Vefat Eden Şerife GEZER
Aslen ; Kayserili olup. Halen Ereğli' de ikamet eden, Yahyalılı Hoca kızı, Hasan Hüseyin Gezer eşi, Mustafa, Ramazan, Ali, Ahmet, İbrahim, Abdulkadir ve İdris anneleri Şerife GEZER. Cenazesi ; 31.05.2024 tarihinde cuma namazını müteakip Fatih mahallesi Gören camiinden alınarak Ebuderda mezarlığında defin edildi.
Bilgi: Abdulkadir GEZER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.